Конкурс за най-вкусни сарми организират в казанлъшкото село Енина

  • 27 декември 2023 10:31

  • 1188
  • 1
Конкурс за най-вкусни сарми организират в казанлъшкото село Енина
© Булфото/ архив
Слушай новината Слушай новината

Кулинарен конкурс за най-вкусни сарми организират от Народно читалище “Енинче 2022” в казанлъшкото село Енина. Това съобщават от културния интитут на официалната си Фейсбук страница. Състезанието ще се състои пред сградата на кметството на 28 декември. 

Асеновград организира конкурс за най-вкусни сарми

Всички местни кулинари, които искат да вземат участие в надпреварата, трябва да донесат своите домашни сарми до 16:30 часа утре, като към тях трябва да има посочени трите имена на участника, както и описание. Кулинарните изкушения ще бъдат оценявани от жури, избрано в момента преди дегустацията. След награждаването на победителя, всички жители и гости на селото ще могат да опитат майсторството на местните кулинари. Организаторите ще почерпят с греяно вино, а на площада ще се извие празнично хоро.

Читалището организира конкурса за втора година, а целта на празничната инициатива е съхраняване на традициите. 

Последвайте канала на

Нора Виткова
1188 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.27 | 13:37

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини