Петър Стоянович: Кошлуков ме уволни

  • 21 декември 2023 10:49

  • 9022
  • 0
Петър Стоянович: Кошлуков ме уволни
© бтв

Професорът-историк и бивш министър на културата в кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 Петър Стоянович, който има своя запазена рубрика в неделното сутрешно предаване на БНТ, сам обяви уволнението си на своята страница в социалната мрежа. Неотдавна генералният директор на БНТ Емил Кошлуков предупреди, че е възможна раздяла със Стоянович, поради постъпващи сигнали за използвания език от него.

"С голямо и искрено прискърбие известявам любимата си публика от ефира на БНТ, че по идеологически причини, маскирани като „защита на приличието и добрия тон“, бях свален от екран лично от генералния директор.

Споделям като историк, че е странно в модерното време да ставаме свидетели на практики от минали времена, но явно има хора, които могат само друго да правят с ножа, а не хляб да режат.

На нацията и нейните управляващи оставям за размисъл какви хора ги представляват по високите етажи, примерно на десетия?

А на любителите на китайски мъдрости предлагам да приседнем край реката – след първия свален паметник водите й скоро ще отнесат и следващия.

Не унивайте и до нови срещи".

Припомняме, че

неотдавна генералният директор на БНТ Емил Кошлуков публично предупреди,

че е възможна раздяла със знаково лице в обществената телевизия, за което има постъпили и сигнали в СЕМ за недопустим за приличието език.

Кошлуков намекна за раздяла със знаково лице от БНТ: Не внимава много с езика

Заглавието е на редактора

Последвайте канала на

Аделина Делийска
9022 0

Свързани новини

Водещи новини