Бургазлия сигнализира за опасен кабел на площад "Тройката"

  • 19 декември 2023 09:48

  • 742
  • 1
Бургазлия сигнализира за опасен кабел на площад "Тройката"
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Провиснал кабел застраши живота на колоездач, преминавал през центъра на Бургас. Потърпевшият е подал сигнал и до общината.

В съботното утро Ангел Байрактаров се движел на велосипед в посока бургаската Ж.П. Гара. Спускал се е по площад „Тройката“ в района на къщичките, част от Коледния базар, когато провиснал метален кабел минава близо до устата му.  

Мъж е с опасност за живота след пожар в столичния квартал "Св. Троица"

„Карах със съобразена скорост, тъй като беше тъмно и валеше. Кабелът явно е имал някакъв аванс, тъй като висеше и не беше опънат от край до край. Съответно след като минах, чух как нещо се чупи зад мен. Върнах се един-два метра и установих, че дървеният кол, на който е бил провесен металния кабел, се е счупил.  Получих болка в зъбите, която усещам и в момента. Оставих колелото на земята и преместих кабела, за да не пострада и някой друг. Добре, че кабелът не беше на нивото на гърлото ми, защото щях да бъда обезглавен. Можеше да пострадам много по-лошо!“, разказа той пред БНР..

Байрактаров призовава да се предприемат действия за обезопасяване на кабелите в района на площад „Тройката“.

Сигналът е получен в Община Бургас и предстои да се вземат мерки по обезопасяване на района, посочват от там. 

Последвайте канала на

Нора Виткова
742 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.19 | 10:37

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини