В държавата, в която обвиняват изнасилените, че са „к*рви“, си бранят паметника на насилника. Има логика…

  • 15 декември 2023 14:50

  • 3933
  • 0
В държавата, в която обвиняват изнасилените, че са „к*рви“, си бранят паметника на насилника. Има логика…
© Булфото/Novini.bg

Веждичката, помните, се изцепи за „к*рвите“, защото не се сети, че микрофоните са включени. Въпросните урви в устата му бяха жертвите на изнасилване. 

После, очаквано за всяка развита държава, но неочаквано за нашата – го изритаха от партията и той вече не е приятел с баце. 

Но още преди това заявяваше, че нямаме работа да се месим да помагаме на Украйна. Още тогава светна целият в червено. Но ето сега защитава и МОЧА. И – странно – никой не е изненадан. 

Но, съгласете се, че е повече от логично – в държавата, в която наричат жертвите на насилие к*рви и всички да застават веднага на страната на насилника и го закрилят; или най-малкото застават на страната на веждичките, които ги наричат урви…

… та, логично е тук така страстно да се брани паметникът на насилника – 

убивал, клал, стрелял, палил, заравял недоубити българи, убивал с лопата в тила, рязал уши, избил свещеници и учители, откраднал къщи и добитък, изнасилил дъщери и жени, избил елита на нацията ни, разрушил паметниците на националните ни герои и заличил националното ни достойнство. 

Логично е, нали? Тук жертвите не само са виновни и натирени, но и на насилника се издигат паметници. А жертвите ги бранят. Професионални роби. За шепа рубли си продават рода и родината и се кланят на господаря насилник. Мечтаят за руски ракети и нов народен съд. Те да са робите, които бият другите роби. Домашните роби. 

Какво?—кой каза „помияри“? Стига сега, не така с лошо. 

На тази продънена лъжа, облечена в бетон и желязо, смърдяща на ватенки и кръв, пише „от признателния български народ“.

Което води до въпроса: ватенките кога ще сложат у тях си паметник на Кирилицата, на който да пише: „от признателния руски народ“?

Кога? 

Кратък списък с паметници, разрушени от комунистите

А към парламента и партиите: 

Ако не вземете мерки, насилието на вашите опоненти ще се прехвърля все повече и повече върху населението, особено – младите. 

Днеска една копейка е вилняла в сградата на областната управа, заплашвайки, че ще викне още 500 копейки и ще рушат и ще бият. Плаши с насилие. И създава модели на поведение и подражание. Ако го търпите това още дълго, не го разследвате и наказвате, на всички ни ще е ясно, че тук само с насилие се решават проблеми и съответно това ще залее улиците. 

Копейките това целят, но не са си направили добре сметката. 

Те смятат, че понеже се движат с охрана и в коли, са защитени. Само още веднъж обаче да нарекат левскарите „еничари“ и много бързо ще им се стори тесен светът и ще разберат, че монетата има две страни. И каквото проповядват, много лесно може да ги намери тях самите. Тогава и 500 други копейки няма да ги опазят. 

Там да повторим – към парламента и партиите, прокуратурата и разследващите: 

Ако не вземете мерки, насилието на копейките ще се прехвърля все повече и повече върху населението, особено – младите. 

Това създава модели на поведение и подражание.

А МОЧА ли… МОЧА – на парчета и за скрап! 

____________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Александър Томов
3933 0

Свързани новини

Водещи новини