Румен Спецов за търговете на коли на пияни и дрогирани шофьори: Надявам се да има ефект

  • 03 декември 2023 10:08

  • 903
  • 5
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

През седмицата Националната агенция за приходите продаде на търг първите автомобили, конфискувани от пияни или дрогирани шофьори.

За разлика от другите приходи - за тези изпълнителният директор на агенцията Румен СпецовРумен СпецовРумен Спецов е специалист в областта на данъчната политика и законодателство. Експерт в анализа се надява не да растат, а да намаляват.

Какво показват резултатите от знакови ревизии, ще може ли НАП да се справи с приходите догодина, ако депутатите отхвърлят данъчните мерки като „донос-бонус”, както и останалите насочени за изсветляване най-вече на ресторантьорския бранш?  Отговорите на тези въпроси в ексклузивно интервю на Румен СпецовРумен СпецовРумен Спецов е специалист в областта на данъчната политика и законодателство. Експерт в анализа пред Нова телевизия.

"Надявам се да има ефект от търговете на коли, отнети от пияни или дрогирани шофьори. Защото това, което се случва по пътищата е недопустимо", посочи той. И допълни: "Вътрешното ми желание не е за търга. Въпросът е в рестриктивните мерки, които се предприемат срещу тези шофьори", заяви той

По думите му той се надява, след като се продават първите автомобили, останалите шофьори "да проявяват повече внимание". "Ако не ще продължим. Това ни е вменено като задължение по закон", категоричен е изпълнителният директор на НАП. 

НАП - Бургас продава автомобили на шофирали след употреба на алкохол и наркотици

Последвайте канала на

Десислава Станева
903 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.12.03 | 19:13

5
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

2023.12.03 | 16:02

4
Спецов Кокора освен спермака да ти яде май и лайната ти яде а
БАНКИАНСКИ УВИСНАЛ КЛи ТОР

2023.12.03 | 14:16

3
тоа анал бол сха мре скоро

2023.12.03 | 11:09

2
Мерцедеса на Княгиня Калина къде да го търсиме?

2023.12.03 | 11:08

1
автомобили конфискувани от депутати продават ли се?

Добави коментар

Водещи новини