Наградиха полицай, разкрил измама с дебитна карта на мъж от социален дом

  • 01 декември 2023 16:13

  • 861
  • 2
Наградиха полицай, разкрил измама с дебитна карта на мъж от социален дом
© МВР

Днес директорът на ОДМВР - Кюстендил, ст. комисар Св. Григоров връчи на началника на Полицейския участък в кв. "Изток" гл. инспектор Даниел Йорданов плакет и благодарствено писмо, изпратени от директора на Дома за пълнолетни лица с физически увреждания "Ил. Войвода" в Кюстендил Анелия Милошова.

На кратката церемония присъства и началникът на РУ Кюстендил гл. инспектор Райчо Омерски. 

Поводът за вълнуващия момент и получените благодарности е отпреди две седмици - домуващ в социалното заведение бе станал жертва на измама. От дебитната му карта е изтеглена сумата от 800 лв. от неизвестно лице.

Служителите от дома са подали сигнала в РУ Кюстендил, следват незабавни издирвателни действия и след по-малко от денонощие Д. Йорданов и колегите му от ПУ "Изток" са с успешен резултат по установяването на извършителката.

Зам. главният прокурор награди жена, помогнала за разкриването на измами в София

В писмото си до директора на ОДМВР госпожа Милошова казва: "Благодаря, господин Директор, чрез Вас на Дани Йорданов и екипа му за бързата, всеотдайна и успешна работа и достигането до справеливост, благодаря от името на работещите и домуващите за добрия резултат! Убедени сме: Всеки получава заслуженото!"

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
861 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.01 | 18:10

2
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto
Анонимен

2023.12.01 | 16:45

1
Браво на полицая в РПУтата имате ли психолози за лекуване на нимфоманки или можете ли да издавате предписания, за да имате регистър?

Добави коментар

Водещи новини