Локомотив се е запалил на гара "Тулово"

  • 01 декември 2023 09:28

  • 719
  • 1
Локомотив се е запалил на гара "Тулово"
20 4дни
© pixabay

В 8:30 часа е получен сигнал, че на гара "Тулово" се е запалил локомотив на влак. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР.

По първоначална информация няма пострадали.

Мъж скочи пред влак край Бургас и загина

Бързият влак № 464 от Димитровград за Горна Оряховица престоява от 07:34 ч. в участъка между гарите Змейово и Тулово поради възникнала повреда в помощния двигател компресор на локомотива. Впоследствие от машинното отделение на локомотива започва да излиза гъст дим, информираха от БДЖ.

Локомотивната бригада е реагирала своевременно, след като забелязват дима задействат противопожарната система на локомотива и подават сигнал на тел. 112. В момента на мястото екипи на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" работят по обезопасяване на локомотива.

При възникналата ситуация не е имало опасност за пътниците и персонала във влака. В композицията пътуват около 40 души, които са превозени до гара Тулово със съдействието на превозния персонал и екипите на "Пожарна безопасност и защита на населението". Създадена е организация за превозване на пътниците с друг влак от гара Тулово до гара Горна Оряховица. До този момент не е засегнато движението на другите влакове, които преминават в този участък.

Последвайте канала на

Нора Виткова
719 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.01 | 13:15

1
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини