Експертът Марио Евстатиев: Пътническата информация в тролейбусите е пример за качествената работа на екипа ми

  • 29 ноември 2023 18:28

  • 409
  • 1
Експертът Марио Евстатиев: Пътническата информация в тролейбусите е пример за качествената работа на екипа ми
© Марио Евстатиев

Безпрецедентната извънгаранционна и безплатна поддръкжа на информационните системи на 50 тролейбуса "Шкода", доставени през 2014 година е един от ключовите успехи, с който се похвали в официалната си страница в социалната мрежа експертът Марио Евстатиев.

"По мое предложение, направено в началото на 2020 година, всички тролейбуси, оборудвани със система BUSTEC, независимо от това дали системата им е в гаранция или не, са в обхвата на безплатно извънгаранционно поддържане. Това стана факт след като проведох активни разговори с ръководството на чешката компания - производител на информационната система и поемайки пряко ангажимента, с моя екип ИБИС техници - София да извършваме тази поддръжка." пише в страницата си Евстатиев. 

Експертът Марио Евстатиев: Асфалтът по бул. Янко Сакъзов е "цъфнал"

За NOVINI.bg, той информира, че тази поддръжка продължава да е в ход и вече са договорени нови траншове с безплатни части, с които да се обезпечат над 150 превозни средства, оборудвани с пътническа информационна система на същия прозводител. Евстатиев и екипът му отправиха и покана към новия кмет Васил Терзиев да се запознае с тяхната работа и да обсъдят важни въпроси, свързани с качеството и достъпността на пътническата информация в обществения транспорт.

Последвайте канала на

Novini.bg
409 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ейджи

2023.11.29 | 20:14

1
малкото останало от социализма

Добави коментар

Водещи новини