Важни пътни ремонти в Пловдив приключват до края на годината

  • 21 ноември 2023 13:19

  • 316
  • 1
Важни пътни ремонти в Пловдив приключват до края на годината
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Два ключови пътни ремонта в Пловдив ще бъдат завършени до края на годината. Такова уверение е получил кметът на града Костадин Димитров от изпълнителите на проектите.

До последните дни на календарната 2023 г. ще приключи асфалтирането на булевард „Дунав“ както и ремонта на първия участък от Голямоконарско шосе. С районните кметове на „Западен“ и „Южен“ е направена проверка и на дейностите по пътната връзка „Модър-Царевец“, предаде БНТ.

Костадин Димитров е новият областен координатор на ГЕРБ в Пловдив

От ВиК са поели ангажимент пред новия кмет, че до 10 дни ще приключат работата по колектора, който бави ремонта, а строителите дали дума, че след това за три месеца пробивът ще бъде завършен. Докато подлезът не поеме част от автомобилния трафик ще се опитаме да отложим ремонта на Бетонния мост – заяви Костадин Димитров и допълни, че по тази важна тема за пловдивчани престоят разговори в Министерството на транспорта.

"Поради ремонта на някои от училищата учениците трябва да бъдат преместени в друго училище - пада се през гарата, от другата страна. Наистина се стремим да обследваме всяка една ситуация, с оглед на това да имат пловдивчаните нормален начин на живот", заяви кметът на Пловдив Костадин Димитров.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
316 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.21 | 16:27

1
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини