Водещите новини! ГЕРБ и ДПС ще участват в кворума за дерогацията. Борислав Михайлов: Не чувствам вина за вчерашния мач; имам много голям морал (и още…)

  • 17 ноември 2023 18:56

  • 645
  • 4
Водещите новини! ГЕРБ и ДПС ще участват в кворума за дерогацията. Борислав Михайлов: Не чувствам вина за вчерашния мач; имам много голям морал (и още…)
© Novini.bg

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 17 ноември   

 

На брифинга стана ясно, че ГЕРБ и ДПС ще участват в кворума в сряда, но срещу условия.

"Ще покажем, че евроатлантическото мнозинство го има", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова след среща с представители на ДПС и ПП-ДБ.

Атанасова съобщи, че дерогацията ще бъде отменена с две стъпки. Едната от 1 януари - спират се квотите за износ, а от 1 март - окончателна отмяна на дерогациоята. Причината за този период е да няма сътресения на пазара на горива.

ПП - ДБ, ГЕРБ и ДПС се разбраха! ГЕРБ и ДПС ще участват за кворума, за дерогацията и за бюджета

***


„За вчерашния мач не чувствам вина. Това е мач на УЕФА, която решава къде и кога да се играе и дали да е с публика, или без публика. 

Абсолютни глупости са, че мачът вчера е бил уговорен. Имам много голям морал", отговори Михайлов на журналистически въпроси, като не пожела да обясни за какво са го разпитвали. 

Борислав Михайлов след разпита: Днес оставка няма да подам, не чувствам вина за вчерашния мач

***


ММС извърши в спешен порядък проверка на документацията по лицензирането на БФС

***


Щетите за контейнери, кошчета за отпадъци, както и дейности по почистване са в размер на 14 хил. лв. За шахти, плочки, бордюри сумата е 8 000лв. Съсипаните ограничителни колчета и знаци са на стойност 4000 лв. Нарушената обшивка на тавана на подлеза на Орлов мост ще струва около 15 000 лв. Това заяви кметът на София Васил Терзиев пред журналисти.

По думите му общата сметка показва, че Столична община е платила 42 000 лв., за да поправи щетите след вчерашния протест.

Столична община ще заведе иск срещу организатора на протеста в София

***


За посоченото престъпление законът предвижда наказание лишаване от свобода за срок от 3 до 10 години.

Предстои вземането на решение относно мярката за неотклонение на обвиняемия.

Разследването по случая продължава.

СГП привлече към наказателна отговорност ултрас, подпалил полицейски бус снощи

***


„Учудвам се на искането ми за оставка, защото снощи хиляди служители си свършиха работата. Ако аз подам оставка, това означава да ги предам. 

Не смятам, че министърът на вътрешните работи трябва да е изкупителна жертва за несгодите на българския футбол в последните години. 

Заставам зад всички служители на МВР, които с риск за живота си защитиха гражданите и имуществото им. Осъждаме онези служители на МВР, които превишиха правата си. 

Разпоредил съм незабавна проверка на техните действия. Извинявам се онези хора, които протестираха мирно и пострадаха. Поздравявам полицаите, които помагаха на пострадали граждани“.

Калин Стоянов разкри на кой филм е бил снощи и обяви: Ако подам оставка, ще предам всички, които вчера бяха на терен

***


Москва иска да посее разделение в украинското общество и да създаде хаос в Украйна, за да свали президента ѝ, заяви украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от Укринформ.

„Разузнаването ни разполага с информация, която споделиха с нас и наши партньори", каза Зеленски.

Украинският президент поясни, че става дума за дезинформационен план, наречен от Русия „Майдан 3"

Зеленски: Русия готви преврат, за да ме свали от власт

***


Лидерът на Испанската социалистическа работническа партия Педро Санчес положи клетва пред краля и Конституцията като премиер на страната.

Кандидатурата му беше гласувана с абсолютно мнозинство в 350-местния Конгрес, предава Нова телевизия. 

Педро Санчес положи клетва като премиер на Испания

***


 

Последвайте канала на

Novini.bg
645 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Отдавна ДеПеСото

2023.11.17 | 22:40

4
И гербАЛА трябваше да бъдат във свинска тор.
Който се чувства

2023.11.17 | 22:23

3
Различен от православният Българин,а приори да напусне свещената Българска територия и потърси бъдещето си в МАЙЧИНАТА си родина че,ще тука няма бъдеще и ще се лекува със АК-47.Да живеене България.Маймата му на исляма.

2023.11.17 | 20:21

2
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex
Чочо

2023.11.17 | 19:13

1
В ТОВА БФС.СЕ.Е. СЪБРАЛ ВСИЧКИЯ.ГЬОН СУРАТ.НА. БЪЛГАРИЯ

Добави коментар

Водещи новини