Водещите новини! Началник на кабинета на Румен Радев жестоко критикува Ваня Григорова. „Сиела Норма“: ЦИК умишлено забави подготовката на машинния вот (и още…)

  • 07 ноември 2023 19:11

  • 5221
  • 2
Водещите новини! Началник на кабинета на Румен Радев жестоко критикува Ваня Григорова. „Сиела Норма“: ЦИК умишлено забави подготовката на машинния вот (и още…)
© Булфото/bTV/Facebook/Novini.bg

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 7 ноември   

 

На балотажа отново имаше блокирали устройства и такива, които не издават разписки. От фирмата, осигуряваща машините – „Сиела Норма“, обявиха, че от ЦИК са поръчали неподходящ вид хартия.

„Сиела Норма“: ЦИК умишлено забави подготовката на машинния вот

***


„Маската на Григорова падна много бързо. 

В едно единствено участие успя с най-долнопробен и просташки език да нападне социолозите, БТВ, Дневник, Бърд, Терзиев, Костадинов, ПП, Възраждане (Няма причина да съм с Нинова на една маса (БНР половин час след това).... Дори емблематичният Волен Сидеров не е слизал на толкова ниско ниво. Единственото ѝ уважително обръщение бе: „господин Борисов“. 

Ако на някого не му е било ясно къде е свързана емоционално, може да го изгледа“.

„Григорова незабавно трябва да напусне Столичния общински съвет, защото с този товар вече не става нито за управляваща, нито за опозиция. Г-н Борисов ще я трудоустрои“.

„За сметка на това неуспялата кандидат кметица не можа да отговори на серия от въпроси. Нищо не знае! Откъде са милионите за кампанията? Кой ѝ ги е дал? Как се тегли огромен кредит с ниски доходи? Не знае кои организации и защо са я подкрепили? Не знае как така във "Факултето" едната седмица гласуват за ГЕРБ, а на следващата масово за нея? Последното може лесно да се свърже с уважителното „г-н Борисов““.

Методиев беше началник на кабинета на Радев в първия му мандат като държавен глава и напусна поста септември 2020 г. След това беше и началник на кабинета на лидера на БСП Корнелия Нинова, когато тя беше министър на икономиката. 

Калоян Методиев разпердушини Ваня Григорова: Дори Сидеров не е падал толкова ниско

***


Нинова: Предупредих Ваня Григорова, че Борисов ще я подведе

***


"Искам да уточня, че нейните изказвания в последните два дни нямат нищо общо с позицията на БСП.

Мен най-ме притесниха думите ѝ, че не знае кой е финансирал кампанията ѝ.

Също така искам да кажа, че без БСП не може да има обединение на лявото. На всички е ясно, че без подкрепата на БСП Ваня Григорова нямаше да постигне тези резултати.

Питайте нея за амбициите ѝ и кой е финансирал кампанията ѝ. Тя непрекъснато опитваше да обяснява, че е надпартийна и не зависи от никой, но нека да каже кой направи и финансира тази кампания".

И Атанас Зафиров захапа Ваня Григорова: Изказванията ѝ в последните два дни нямат нищо общо с позициите на БСП

***


„В София нямаше драстични нарушения с купен и контролиран вот и изборен туризъм, каквито видяхме на много други места. Не бих оценила като много голям шанса подобно оспорване да промени крайния резултат“.

„В последните години виждаме само промени, които съответстват на интересите на политическите партии, а не на проблемите“, посочи преподавателят по избирателни системи и изборна администрация.

Изборният експерт Ваня Нушева: Няма голям шанс оспорването на изборите в София да промени резултата

***


Резултатите на „Възраждане“ не са тези, които искахме да бъдат, заяви лидерът на партията Костадин Костадинов на първа пресконференция след местния вот, предаде БТА.  

Костадинов: Резултатите на "Възраждане" не са тези, които искахме да бъдат

***


Карадайъ подаде оставка като лидер на ДПС, Доган поема партията

***


„Това е решение на председателя, мандатът му изтичаше на 12 декември, той е взел решение да го направи по-рано от това, не е нищо особено“.

Пеевски с коментар за оставката на Карадайъ

***


„Ние си говорим спокойно, дори и да си кажем неща, които са проблематични“, каза Петков. 

На уточняващо питане дали такава среща ще има утре, той добави: „Утре ще бъдем заедно в зала в парламента. Когато колегите са готови, не бягаме от разговори“.

Кирил Петков за сглобката: Не изпитвам страх, че няма да има разговор

***


Според източник от военно министерство в Киев в действията на срещу "Вагнер" са взели участие войници и офицери от подразделение за специални операции към Главното управление на разузнаването към Министерството на отбраната на Република Украйна, написа още медията.

Украински спецбойци са провели операция срещу "Вагнер" в Судан (видео 18+)

***


Страната ще достави общо между 12 и 18 самолета Ф-16, които ще бъдат използвани в новия европейски тренировъчен център за пилоти на Ф-16 в Румъния, който ще бъде открит скоро, посочи нидерландското министерство на отбраната.

Нидерландия изпрати първите самолети Ф-16 в Румъния за обучение на украински пилоти

***


В интервю за „Политико“, което ще бъде излъчено в четвъртък, гръцкият министър-председател подчерта, че страната му би обмислила участие в морски коридор за хуманитарна помощ за Газа, ако бъде подсигурена пълна защита за корабите.

Мицотакис: Гърция би обмислила изпращането на хуманитарна помощ за Газа по море

***


 

Последвайте канала на

Novini.bg
5221 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.08 | 00:48

2
Горещи момичета ви очакват на - - - Meetme.pw

2023.11.07 | 19:54

1
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини