Марио Евстатиев: Опасна мода ни прави мишени в транспорта

  • 02 ноември 2023 13:59

  • 1605
  • 2
Марио Евстатиев: Опасна мода ни прави мишени в транспорта
© Марио Евстатиев
Слушай новината Слушай новината

Нова опасна мода поставя под риск водачи и пътници в градския транспорт. За това сигнализира експертът в комисията по транспорт в Столичен общински съвет Марио Евстатиев.

"Стоя до един от новите автобуси MAN, който след атака с яйца и камъни вместо да вози пътници, ще стои в гаража. По автобусите летят яйца, домати, ябълки, камъни и... пъпеши. Това е нова и опасна игра, която подрастващи си спретват край трасетата на обществения транспорт. Има десетки сигнали в последните дни. В Горубляне летят пъпеши, край БТА се стреля с въздушно оръжие, в Младост, Люлин и Слатина летят яйца и камъни. Освен, че изобщо не е игра, това е престъпление и крие риск за живота на хората в превозните средства. Призовавам за спешни мерки за превенция с участието на общината, полицията и училищата, защото днес се размина най-страшното, но утре може да не се!", алармира Евстатиев. 

Конфликт в депото: Отмъщение за неудобен тролейджия с нарязани кабели

Само около Хелоуин, десетки превозни средства са станали мишена на вандали, показва проверка на Novini.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
1605 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хм...

2023.11.02 | 14:37

2
Резултатът от 34години чалгизиране и затъпяване !

2023.11.02 | 14:35

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

Добави коментар

Водещи новини