Данъчни продават бар на длъжник в Слънчев бряг

  • 14 август 2012 10:53

  • 519
  • 0
Данъчни продават бар на длъжник в Слънчев бряг
©

Апартамент, дневен бар и магазин за промишлени стоки в курорта „Слънчев бряг" ще бъдат разпродадени чрез таен търг от публичните изпълнители от отдел "Принудително изпълнение" при НАП-Варна. До налагането на тази крайна мярка се е стигнало, след като три физически лица са отказали да внесат доброволно дължими данъци в размер на близо 400 000 лева, съобщават от приходната агенция.

Апартаментът се състои от дневна - трапезария с кухненска ниша, спалня, сервизно помещение и тераса, със застроена площ близо 44 кв.м. Стартовата цена, от която ще започне наддаването за курортното жилище, е 50 122 лева.

Желаещите да станат собственици на дневния бар трябва да приготвят 120 000 лева, за да участват в търга с тайно наддаване. Барът е с обща площ от 83,5 кв.м и се състои от зала за посетители, бар, кафе, приготвително помещение и санитарен възел с предверие.

Магазинът е с предназначение за търговска дейност и е с площ от 35,6 кв.м, а началната тръжна цена за него е 64 000 лева.

Кандидат купувачите могат да извършат оглед на крайморските имоти от 16 до 18 август по местонахождение, а търгът с тайно наддаване ще се проведе на 27 август в офиса на териториалната дирекция в Шумен.

Повече подробности относно условията и правилата за провеждане на търга, както и списък на вещите с тяхното описание и продажна цена са на разположение в сайта на приходната агенция.

Последвайте канала на

Novini.bg
519 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини