Светът се тресе – от криза и война в криза и война; копейките правят вот след вот, за да останем без правителство

  • 12 октомври 2023 15:18

  • 2594
  • 0
Светът се тресе – от криза и война в криза и война; копейките правят вот след вот, за да останем без правителство
© Wikimedia/Getty Images/Novini.bg

Нинова: Ако кабинетът оцелее, започваме събиране на подписи за вот на недоверие за национална сигурност и отбрана.

В момента изглежда, че вотът на недоверие няма да мине утре, ДПС и ГЕРБ ще подкрепят правителството, въпреки критиките, които му отправят. Ако това се случи и правителството оцелее, започваме веднага събиране на подписи за вот на недоверие за национална сигурност и отбрана, и го внасяме още следващата седмица“. ~ Корнелия 

Нинова: Ако кабинетът оцелее, започваме събиране на подписи за вот на недоверие за национална сигурност и отбрана

А, ако и това не мине – по-другата седмица внасят вот на недоверие заради несправяне с кемтрейлса. Ако и той не мине – за чипирането с ваксини и пръскането с ковид. Ако и той не мине – за несправяне с размножителния период на чаплата. Ако и той не мине – за несправяне със закона дали тоалетната хартия трябва да се държи с развитата част назад или напред. 

Въобще, агентурата не спи. 

Копейкин пък се изак… изказа, че не можело да се има доверие на хората, които представляват държавното ръководство и затова службите не трябвало да говорят пред тях, защото те… (дръж се, това е бисер!) изнасяли информация на чуждо посолство. 

Иска да каже, че Киро и Асен (или там, по когото плюе в последно време) изнасят за американското. Но не се усеща колко смях напушва нормалните хора, когато точно той говори за изнасяне на държавни тайни към посолство. 

Желанието на руските агенти е повече от ясно – в България да настане хаос, защото господарите им от кремъл и лично градинският гном с обувки на платформи, приятелчето на Хамас, иска това.

Несигурността е мътната вода, в която ще инсталира още повече свои агенти в една НАТОвска държава, член на ЕС. А и така ще докара още един служебен гълъбарник на РЕЗИЛдента. 

Иначе защо ще искат посред ТАЗИ световна криза да оставят държавата ни без управление? 

И правете сметка, че това са същите „хора“, които казват за лилипутин и ордата му, че дори да не били добри (но те изключват тази възможност, леко приведени с чупка в кръста и блясък в очите), то… пак подчертават хипотетичността на това, че може да са лоши путлер и ордата му, но ако все пак – ей така – за хипотетичната игра, приемем, че са лоши, то – казват – те са си техни, на народа и народът там си ги подкрепят; добри—лоши, техни са си и си ги подкрепят. Защото са патриоти!—викат нашите. 

Хубаво де, а вие и ние защо да не си подкрепяме нашите, дори – хипотетично – да приемем, че са лоши. М? Вие нали сте патриоти? Български, надявам се. Защо посред криза да си нямаме правителство, а искате да вкарвате вот на недоверие след вот на недоверие и да си играете политически игрички, предлагайки и заплашвайки колегите си, за да гласуват падане на правителството и оголване на държавата? 

Точно вие да говорите за „национална сигурност“ е като копейкин да говори за изнасяне на тайни към чуждо посолство. Не че нещо, ама… оставете хумореските на професионалистите. 

________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Александър Томов
2594 0

Водещи новини