Нарушено водоснабдяване в кв. "Симеоново" и "Драгалевци"

  • 05 октомври 2023 10:19

  • 684
  • 0
Нарушено водоснабдяване в кв. "Симеоново" и "Драгалевци"
© Pixabay

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Крушова градина“, кв. „Драгалевци“, от „Софийска вода” предупреждават, че се налага спиране на водоподаването на 5 октомври от 9:00 до 21:00 часа в района между: ул. „Захари Зограф“, ул. „Панайот Пипков“, ул. „Кимчовец“, ул. „Казаните“, ул. „Еловица“ и ул. „Св. Горазд“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Зограф“ на кръстовището с ул. „Герена“. Монтаж на два спирателни крана на ул. „Панорама“, кв. „Симеоново“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа в района на: кв. „Симеоново“, кв. „Симеоново – Драгалевци“, комплекс „Витоша вилидж“, комплекс „Манастира“ и комплекс „Ривър парк - София“.

РЗИ ограничи ползването на водата за пиене в хасковските села Тракиец и Конуш

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа водоноски ще бъдат разположени на ул. „Симеоновско шосе“ - на кръстовището с ул. „Витошки езера “, и на паркинга на магазин Макси на ул. „Захари Зограф“.

Последвайте канала на

Нора Виткова
684 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини