Приятелката на убития Ангел просълзи социалната мрежа с послание към любимия си

  • 02 октомври 2023 21:52

  • 25649
  • 6
Приятелката на убития Ангел просълзи социалната мрежа с послание към любимия си
©
Слушай новината Слушай новината

"Взеха те от мен. Закъснях и съжалявам" - това пише Йоанна Танева, приятелка на убития Ангел от Пазарджик в емоционална публикация в профила си във Фейсбук. Тя сподели и техни кадри.

21-годишният Ангел Здравков бе намушкан от Никола Райчев в петък, а трагедията се разигра в Пазарджик.

18-годишният Никола, заклал Ангел, е отвлякъл момиче преди 2 години

Ето какво още пише Йоана в последното си сбогом с Ангел:

"Две - това беше нашето число, втори август - нашата дата. Две чисти сърца, биещи като едно. Две искрени усмивки, търсещи радостите в живота. Две деца, които заедно имаха две мечти - любов и щастие. Ти беше моя свят, моя лъч светлина, моята опора, моя Дом. Думите никога няма да стигнат, за да опиша кой беше ти, а и честно казано не искам. Искам да съм егоист, да съхраня в сърцето си всеки наш момент, всеки жест, всеки миг, всяка емоция, искам всичко да е лично, тайно между нас - да знаем само аз и ти. Всеки ден имах едно съобщение - "Йо как си , какво правиш", а аз да ти отвърна "Ането ми - всичко е наред". Едно обаждане, което чакам и чакам, и вече знам , че няма да получа. Един меден глас и заразен смях, който винаги успяваше да изкара човек от най-лошите му дни и да ги превърне в много по-добри. Къде си ти сега? Питат ме как ще продължа без теб - не знам? Взеха те от мен, от нас. Не мога да те докосна, не мога да те чуя, не мога да ти кажа тези наши две толкова специални и любими думи.

Закъснях и съжалявам.

Две деца, две души, две сърца. Сега едно сърце ще бие и за две. Мой свят, моя опора, мой дом. Ти си моят Ангел. Обичам те е малко, за да се опише нашата любов.

Обичам те винаги - завинаги."

Последвайте канала на

Мая Йорданова
25649 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.10.03 | 06:06

6
Пълно с комплексари правещи престъпления да избият тъпите си комплекси. Ами вземете се потрудете ТРУД и станете това, което искате да сте вместо да убивате напивате дрогирате и т. н.

2023.10.03 | 04:11

5
Загубена държава... Онзи вече са е наср.ал, но е късно. Кви изроди живеят тук бе
Lissa

2023.10.03 | 01:39

4
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw
Бат Ники

2023.10.03 | 01:31

3
След 8 месеца, ще има нова любов на живота си и на онзи хахавия така му е казвала.

2023.10.03 | 01:04

2
Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами -----> min.lc/medbg
Тт

2023.10.02 | 22:13

1
С тези присвити устни и с тази физиономия плаче да бъде одран жив на площада изрода.

Добави коментар

Водещи новини