Даниела Райчева получи "Кмет на годината" в категория "Развитие на масов спорт в периферните райони"

  • 20 септември 2023 10:18

  • 723
  • 0
Даниела Райчева получи "Кмет на годината" в категория "Развитие на масов спорт в периферните райони"
© Фейсбук

За мен беше чест и голяма отговорност да получа специалната награда "Кмет на годината" в категория "Развитие на масов спорт в периферните райони".

Благодаря на кмета на София - Йорданка Фандъкова , на председателя на Столичен общински съвет Георги Валентинов Георгиев, на г-жа Татяна Георгиева председател на комисията за децата, младежта и спорта към СОС, които винаги казват “Да” за проектите на нашия район "Нови Искър".

Наградата е много високо признание и много голяма отговорност. Оценка за работата на целият ми екип.

Живко Тодоров грабна приза „Кмет на годината“ за мандат 2019-2023

Всички знаем, че спортът е здраве, изгражда воля и характер, и предава послания. Чрез тази награда отговорността ми към хората, практикуващи спорт в района, става още по-голяма - аз ставам посланик на спорта в Нови Искър. В световен мащаб най-добрите спортисти са от периферните райони. Ето защо вярвам в мисията той да продължи да се развива! Защото от нас зависи да създаваме смисъл, да градим успешни личности и да споделяме добрия пример!

Поздравления към г-н Боян Томов и екипа на Kmeta.bg , затова, че за 11 поредна година дават трибуна и отличават добрите практики, новини и идеи в българските общини.

Титлата “Кмет на годината” е гражданска оценка за постигнатото и положения труд и аз много се гордея с нея.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
723 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини