Кметът на р-н "Люлин": С нова спортна площадка днес открихме учебната година в 40. СУ

  • 15 септември 2023 14:07

  • 749
  • 0
Кметът на р-н "Люлин": С нова спортна площадка днес открихме учебната година в 40. СУ
© Фейсбук

С нова спортна площадка, заедно с г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на град София и г-жа Татяна Георгиева/Tatyana Georgieva, председател на спортна комисия при СОС, днес открихме учебната година в 40. СУ „Луи Пастьор“, съобщи районният кмет инж. Милко Младенов. 

Уважаеми ученици, учители, родители, мили деца, честит първи учебен ден!

Този 15-ти септември е изключително специален празник за мен - първо, защото имах привилегията отново да го споделя с вас и второ, защото моята малка принцеса е първокласничка!

Инж. Младенов: Многофункционалната спортна площадка в ж.к. "Люлин" 2 е готова

Да си пожелаем една мирна и ползотворна учебна година! Година, в която децата се учат и развиват, година, в която учителите неуморно споделят знание и опит и година, в която, ние, овластените от всички вас, работим усърдно за подобряването на комфорта и качеството на образователната среда - модерни санирани сгради, спортни игрища, зали, физкултурни салони и иновативни кабинети!

Нека в контекста на Деня на София, още да си пожелаем Люлин да пребъде, а люлинските деца да са най-добрите бъдещи инженери, лекари, юристи, педагози, еколози, политолози, мениджъри и прочее! Нещо, в което дълбоко вярвам!

Тази година близо 1000 първокласници за първи път прекрачиха праговете на 12-те общински училища на територията на района.

Бъдете здрави и на добър час

Последвайте канала на

Радина Лазарова
749 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини