Разкопана улица и непоносима миризма тормозят жители на Пловдив

  • 14 септември 2023 09:25

  • 865
  • 1
Разкопана улица и непоносима миризма тормозят жители на Пловдив
© БТВ

Жителите на пловдивската улица „Петър Стоев“ са в капан – трасето е разкопано, канализацията е подменена, но пътят е изоставен от работниците. Носи се непоносима миризма. По думи на местните работници на обекта няма от седмици.

Хората, живеещи на „Петър Стоев“ твърдят, че ремонтът е трябвало да приключи още на 11 май. Казват, че миризмата е ужасна и не могат да отварят прозорците си. В същото време се притесняват, че при по-силен дъжд цялата улица може да пропадне.

Кой и кога трябва да завърши улицата – топката се подава между ВиК и строителната фирма.

Опасна за пешеходците улица срещу жп гарата в Пловдив

От ВиК се извиниха на местните жители за неудобството, но казаха, че „обектът е твърде сериозен, голямо съоръжение и изисква жертви“.

Строителят пък твърди, че от май месец насам ВиК-Пловдив им дължи над 9,5 млн. лв. без ДДС. „Ние можем да го оправим за два месеца, но не можем да работим така. Ако знаехме, че няма да получаваме пари, нямаше да си го причиним това“, каза управителят на фирмата изпълнител Дончо Бонев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
865 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.14 | 10:05

1
Разпро.дажба! Уникален и компактен видео-реко.рдер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увел.ичение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:-----> welcome.to/carcam

Добави коментар

Водещи новини