Водещите новини! Ким Чен-ун отпътувал за среща с Путин? В друга любовна драма: мъж се хвърли върху колата на приятелката си (и още…)

  • 11 септември 2023 13:19

  • 1066
  • 1
Водещите новини! Ким Чен-ун отпътувал за среща с Путин? В друга любовна драма: мъж се хвърли върху колата на приятелката си (и още…)
© Getty Images/Novini.bg

   ***   

   Водещите новини за деня до 13.00 ч.,   
   на 11 септември   

 

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун изглежда е отпътувал за Русия за среща с президента Владимир Путин, съобщи днес южнокорейската телевизия Уай Ти Ен (YTN), цитирана от Ройтерс.

Новинарският канал се позовава на неназован висш правителствен източник.

По-рано днес агенция Интерфакс съобщи, че се очаква Ким да посети руския Далечен изток "през следващите дни".

Ким Чен-ун е отпътувал за Русия за среща с Путин?

***

Става въпрос за любовен скандал, а мъжът се е хвърлил върху капака на колата на приятелката си, научи bTV.

Пострадалият е 40-годишен. Той е бил контактен, без сериозни наранявания. Откаран е за преглед в болница, след което е напуснал лечебното заведение.

Любовна драма: Мъж се хвърли върху капака на колата на приятелката си

***

Атентатите от 11 септември са едно от най-мащабните и трагични събития на 21 век, което повлиява силно в политически, психологически и икономически аспект не само САЩ, но и целия свят.

Подозренията бързо падат на Ал-Каида и през 2004 г. лидерът на групировката Осама бин Ладен, който първоначално отрича всякакво участие, поема отговорността за атентатите.

Навършват се 22 години от атентатите на 11-ти септември

***

Медведев изглежда пак е намерил ключа за шкафчето… 

„Съединените щати скоро могат да претърпят атака като тази от 11 септември 2001 г., но с ядрени или биологични оръжия“. Това заяви в „Телеграм“ руският министър-председател Дмитрий Медведев по повод годишнината от терористичния акт, при който загинаха близо 3000 души.

Медведев, водещият пропагандист на Кремъл, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 г. и министър-председател от 2012 до 2020 г., често заплашваше Запада с ядрени оръжия през последната година и половина.

Медведев: 11 септември в САЩ може да се повтори, но с ядрени или биологични оръжия

***

„Мис Варна“ Елизабет Кравиц стана „Мис България“ на пищно парти в "Ню Бояна филмс" вчера вечерта.

17-годишната красавица живее у нас от 10 години, майка ѝ е българка, а баща ѝ е наполовина евреин, наполовина украинец. Момичето е родено в Израел.

Състезателка е по спортни танци - 4 пъти републиканска шампионка и 7-ма в света.

Елизабет Кравиц е новата „Мис България“, тя: Не го очаквах!

***

Очаквано, една определена част от населението на територията е недоволна; по причини, които тепърва предстои да се описват в научни трудове в областта на психичното здраве и профилактика. 

Въпреки това Елизабет Кравиц е щастлива. 

Новата "Мис България": И покрай целия хейт - пак съм много щастлива

***

„ЕС е в готовност да помогне на всяка страна член, стига тази страна да поиска. ЕС има Фонд за солидарност, който се активира, когато правителството на съответната страна поиска тази помощ".Това заяви евродепутатът Андрей Ковачев от ГЕРБ/ЕНП в предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS по повод наводнението в Царево и щетите върху инфраструктурата там.

12 моста са разрушени след бедствието.

Можем да ползваме два варианта за помощ от ЕС за наводненията в Царево

***

ДПС се регистрира за местните избори. Карадайъ заяви: Имаме кандидати, които познават проблемите на хората

***

БСП също се регистрира за изборите, Нинова: Тръгваме сериозно към местния вот

***

„Няколко пъти годишно имаме такива случаи, в които компании губят най-често 20-50 хиляди евро, понякога и милиони левове, но този е рекорден", обяви директорът на дирекция „Киберпрестъпност" в ГДБОП старши комисар Владимир Димитров по време на международен форум в София, посветен на киберпрестъпността - E(I)mpact on Cybercrime.

Нигерийски престъпни групи откраднали 12 млн. лева от българска фирма

***

Китай може да е забранил на държавните си служители да използват iPhone - това съобщи преди дни от изданието Wall Street Journal, позовавайки се на свои източници. Ефектът от новината - макар и непотвърдена официално, излезе скъпо на Apple - компанията загуби милиарди долари само за два дни.

Акциите на технологичния гигант поевтиняват. Борсовата оценка на фирмата спадна с повече от 6%, или с почти 200 млрд. долара.

Милиарди долари загуби Apple само за 2 дни, след като Китай забрани iPhone в администрацията

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1066 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Новини бг

2023.09.11 | 15:00

1
ЗАЩО ИМАТЕ ГНУСЕН ПСИХИЧНО БОЛЕН СОРОСОИДЕН ЛГБТ ПЛЪХ Т-РОЛ? КОЙ ИЗОБЩО ВИ ПЛАЩА ЗА ТОВА? СОРОСОИДНО НПО ЛИ СТЕ? ЧУЖДЕСТРАННИ АГЕНТИ ЗА ПРОПАГАНДА И ЛЪЖИ ЛИ СТЕ?

Добави коментар

Водещи новини