Кметът на Бургас: Помислих, че са взривили правителствения самолет

  • 07 август 2012 07:40

  • 1020
  • 1
Кметът на Бургас: Помислих, че са взривили правителствения самолет
©

Средствата в бюджета на Бургас за 2013 г. ще бъдат насочени главно в три направления, заяви в сутрешния блок кметът на Бургас Димитър Николов.

Той заяви, че приоритет е работата по европейските проекти. "Ще продължи и работата по благоустрояване на междублоковите пространства, както и изграждането на спортна и културна инфраструктура", добави градоначалникът.

"С пускането на пътен възел "Детелината" трафикът към комплексите "Средец" и "Меден рудник" се прехвърли към площад "Трапезица". След като влезе в експлоатация магистрала "Тракия", започваме изграждането на пътен възел "Север". Ако няма забавяне на процедурите, до следващия летен сезон пътният възел трябва да е готов", съобщи Димитър Николов.

Кметът каза, че чувства подкрепата на гражданите за това, което се прави за града. "Според мен бургазлии, както и всички българи, са хора, които ценят труда и резултатите от него. Влагам абсолютна искреност, когато се опитвам да решавам проблемите", каза Николов.

"Когато чух за атентата, първо си помислих, че е взривен самолет. Притесних се дори да не е правителственият самолет, защото в него пътуваше шефът на Европейската банка за възстановяване и развитие, чак после разбрах, че става въпрос за автобус. Това е голяма трагедия, а също така удар върху позитивния имидж на града, който се гради от години", посочи бургаският градоначалник. Той добави, че има около 70 отменени полета от Тел Авив към Бургас, но изрази надежда, че броят на тези туристи ще бъде компенсиран с такива от други страни.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1020 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Де тоз късмет!

2012.08.07 | 17:31

1
Кметът на Бургас: Помислих, че са взривили правителствения самолет

Добави коментар

Водещи новини