Въвежда се временна промяна в движението на Софийския околовръстен път – Южна дъга

  • 18 август 2023 20:10

  • 1413
  • 1
Въвежда се временна промяна в движението на Софийския околовръстен път – Южна дъга
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Влизането на пътни превозни средства по централното северно и южното пътно платно, в участъка от бул. „Александър Малинов“ до бензиностанция „ЕКО“, се забранява от 23:00 часа на 21 август до 5:00 часа на 22 август. Движението ще се извършва в локалните пътни платна в същия участък, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. 

От 23:00 ч. на 22 август до 5:00 ч. на 23 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно пътно платно в участъка от бензиностанция „ЕКО“ до бул. „България“. Движението ще се извършва в северното локално пътно платно в същия участък.

От 23:00 ч. на 23 август до 5:00 ч. на 24 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното южно пътно платно на Околовръстния път, в участъка от бул. „България“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в същия участък, пише БТА.

АПИ ограничава движението през прохода „Шипка“ утре

Временна организация на движението се въвежда и за реконструкция на трамваен релсов път по бул. „Цар Борис III“, съобщиха по-рано днес от Столичната община. От 19 август до 10 септември (включително) се забранява влизането на пътни превозни средства през източната част на кръстовище бул. „Цар Борис III" - ул. „Тодор Каблешков" - бул. „Овча купел", само в обхвата на релсовия път по бул. „Цар Борис III".

Променя се организацията на движението и по бул. „Владимир Вазов" във връзка със строителството на метрото. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1413 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Lissa

2023.08.19 | 01:55

1
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства ---- Xmiss.pw

Добави коментар

Водещи новини