Вие в парламента – събудете се и искайте импийчмънт веднага; как може да не ви е гнус да стои до вас?

  • 14 юли 2023 14:12

  • 9341
  • 0
Вие в парламента – събудете се и искайте импийчмънт веднага; как може да не ви е гнус да стои до вас?
© Getty Images/Novini.bg

С изказването си, че Украйна настоява да води тази война, стана ясно, че радев не е президент на всички българи, а според мен е просто един церемониал майстор на пилона, който работи само, за да разделя българите и да дърпа България вън от НАТО и ЕС. Който работи, за да прокарва интересите на путин. 

Това е отчаяната руска пропаганда, по подобие на нацистката от 1944-1945 г., когато е ясно, че войната е загубена и се хвърля всичко в отчаян опит да се направи нещо, каквото и да е, че да се промени хода на събитията; с чудо, ако може, дори. 

Този, който, аз смятам, че е просто инсталиран от руските агенти и не признавам за президент на България, ще продължи да сее конфликти. И то със злобата на отчаянието, което носи поражението на путин – ще хвърля всичко в опитите да дестабилизира ЕС и НАТО отвътре. За мен, това не е нито генерал, нито държавник, а най-обикновен Троянски кон. Ако за вас е нещо друго…? 

Това изказване въобще не е непремислено и не е случайно. То цели да ни скара с партньорите ни и да всее недоверие в нас, в държавата ни, в службите ни. Това е целенасочена провокация и атака на целостта на НАТО и ЕС. Отвътре. 

Аз не бих се учудил, ако това, кичещо се с ранг „генерал“ в България, има ранг „полковник“ например в русия или „подполковник“. Немалко руски агенти са били с титли и рангове в собствените си държави. 

Как очаквате американците да ни дадат самолетите по-рано? Или въобще някакво въоръжение, в което има тайни технологии. Нали този на петата минута ще е в руското посолство с чертежите, снимки и подробен план. Аз не мисля, че този докато е на власт, ние ще видим американски самолети. 

С това му изказване и с поведението, което явно заявява, че ще държи като линия – започва бавната изолация на България от партньорите ни, започва бавното ни изтласкване към масата в края – до вратата. 

Очаквам онези в парламента да вземат мерки ВЕДНАГА, преди да е станало късно и този да е успял да ни предаде на руснаците. 

Забравете всичко останало и се съсредоточете в най-важното, защото няма ли я България, няма значение какви добри идеи сте имали и какви политики сте замисляли. Или, ако щете – какви планове за личен растеж сте имали… няма ли я България, всичко отива по дяволите. 

Най-малкото: не ви и е срам от това? Не ви ли е гнус да стои до вас и да представя България заедно с вас? 

...

Радев: Украйна настоява да води тази война, но сметката се плаща от Европа

 

P.S. „Обединителят“ на нацията си позволи да нарече българите, които не му харесват пилона, „хулители, нихилисти, безродници и безчестници“. Това са поне половината българи в България. 

И го каза с тон, с който да насъска другата половина да ги мрази. Разделяй и владей! 

И този е „обединител“? 

Всеки, който е против идеята да се набият 1 милион лева за пръчка със знаме, набити в цимент, за който разораха красивата ни планина…

… с „дарения“ от държавни фирми като БДЖ, която НИЕ храним и държим жива с данъците си…

… когато в същото време има рушащи се къщи на велики български писатели и възрожденци…

… всеки такъв е хулител, нихилист, безродник и безчестник? Ало, „обединителят“? 

_______________________

Този коментар изразява личното мнение на автора и може да не съвпада с позициите на редакцията и на Novini.bg като цяло.
 

 

Последвайте канала на

Александър Томов
9341 0

Водещи новини