Полицаите излизат на протест пред ведомството на Асен Василев

  • 14 юли 2023 10:34

  • 454
  • 0
Полицаите излизат на протест пред ведомството на Асен Василев
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

Полицаите излизат на протест утре пред ведомството на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

„Финансовият министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на имаше възможност преди около година да извади МВР от ситуацията да се поставят условия за реформа.

Пламен Димитров, КНСБ: Основното ни искане е да се покрие инфлацията

Тогава той бе вицепремиер.

Тогава имаше едно прословуто приложение №10, което не бе изпълнено. После с математически модел, който обяви реформа на 98% в МВР. Резултатът бяха шестима загинали наши колеги по време на изпълнение на служебните си задължения. Ако това са условията, при които бихме получили увеличения на заплатите, бих попитал – следва ли някой въобще да получава заплата”.

Това заяви пред Нованюз Илия Кузманов председател на Синдикалната федерация на служителите в Министерството на вътрешните работи.

Кузманов сподели, че са изключително изненадани от министър Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните.

Министър Стоянов: Подкрепям исканията на протестиращите служители на МВР

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
454 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини