Екзекуторът от Ябланица имал син

  • 01 август 2012 20:41

  • 1219
  • 0
Екзекуторът от Ябланица имал син
©

Ловешката оръжна прокуратура е назначила ДНК експертиза на трупа, намерен в петък край Ябланица, твърди "24 часа". По този начин ще стане ясно дали останките са на Гаврил Петков, който уби трима свои роднини през септември м.г., подпали семейна вила и после се скри.

У мъртвия мъж не са намерени никакви документи. За да се установи безспорно самоличността му, е взет сравнителен материал от близък на Петков.

Оказа се, че той има син. Разследващите съобщават това за първи път. Името и местонахождението му обаче се пазят в тайна, тъй като той не желаел по никакъв начин да го свързват с убиеца на сестра му, племенника си и неговия 15-годишен син. "Следствените действия, в това число и огледът на намерения труп от близките на Гаврил, не дадоха категоричен отговор, че това е той, те заявиха, че не са сигурни", каза наблюдаващият прокурор Валентин Вълков.

Едва след месец, когато бъдат готови резултатите от ДНК експертизата, ще може да се каже дали търсенето на убиеца е приключило, или продължава, уточни прокурор Вълков.

Последвайте канала на

Novini.bg
1219 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини