Да им имам проблемите на онези политици, обърнали гръб на народа си!

  • 05 юли 2023 15:45

  • 933
  • 0
Да им имам проблемите на онези политици, обърнали гръб на народа си!
© pixabay

Да им имам проблемите на нашите политици, които с действията си показват, че следват някакви програми и приоритети, които са си важни само за тях и файтона с привържениците им, но не и за повечето българи!

Сигурна съм, че хората много повече се терзаят по въпросите:

Защо в обществените автобуси не пускат климатиците в жегите? С данъците си гражданите първо издържат съществуването на тези комуникативни средства, и второ плащат по-скъпи тарифни такси от началото на тази година. Може и да звучи ненормално, но се оказва, че шофьорите на тези коли нямат право да разхлаждат горещата обстановка в тях, ако шефът им не им даде заповед затова!?

Последните седмици хората от много градове и села в страната се питат  и

защо им спират тока постоянно, като вече плащат по-скъпо?

Става въпрос за не едно и две селища, чиито жители търпят несгоди, а и не могат да получат информация докога и защо фирмите-доставчици издевателстват така над тях.

Не по-малко са и онези, които се жалват, че от чешмите им тече кална вода, ако изобщо потече, нищо, че  и за нея плащат необосновано високи цени?

Всички се питаме за цените на боклукчавите вносни храни, които не падат и не падат, каквито и нагласени стъкмистики да ни сервират? И т.н. и т.н.

Уверявам ви, че на близо 80 на сто от българите, които едва връзват краищата на месечните си разходи, по данни на НСИ, хич не им дреме кого ще поканят нашите раболепни слагачи, за да рапортуват, че се радват да се стараят. Това е унизително за всеки човек, за когото понятия като достойнство, чест и дълг, не са кухи фрази, а имат смисъл и значение.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
933 0

Свързани новини

Водещи новини