И тия обиждат на „нацисти“ и „фашисти“ опонентите си…?!

  • 13 юни 2023 14:57

  • 2230
  • 0
И тия обиждат на „нацисти“ и „фашисти“ опонентите си…?!
© Getty Images/Facebook/Novini.bg

Тия, дето обиждат другите на „нацисти“ и „фашисти“, ето ги – в пълния им блясък. 

Същите, дето бяха против ваксините и се ваксинираха, бяха против еврото и си държат спестяванията в евро. Същите, дето се снимат в руското посолство и викат, че България била управлявана от „посолството“. Плюят по запада и само западни коли карат. 

Същите, дето викат „нацисти“ с пяна на уста по адрес на всеки, когото не харесват. Ей ги. Копейкин, дето не се спря да нарича украинците „фашисти“, по модела на спуснатите му опорки. Неговите орки пишат Jude и слагат Звездата на Давид по магазините на хората, които не харесват. 

Опитват се да плашат, да се правят на страшни. Но как? Като имитират лумпените на Хитлер от Нацистка Германия. По-специално – 1938 г., когато обикалят и драскат по магазините на евреите, после им чупят витрините, после палят синагоги, а накрая отвличат хора. Kristallnacht

Сега лумпените на путинската подлога вършат същото, но продължават и те, и той да наричат другите „нацисти“. И не виждат проблем в това. 

Копейкин и днес се е изходил, тоя път по темата за главния прокурор – говори за демократите и ги нарича „фашизирани“. А не се погледне в огледалото и не си види плужеците от собствената партия, които драскат Jude (при това с правописна грешка, та после поправят, щото ползват по една мозъчна клетка трима човека там).

Ицо Хазарта, като ги нарече „фашисти“ януари 2022 г., Копейката скочи, че бил обиден, онзи ден неговите фашисти драскат Jude. Въпроси? Да не би да не е бил прав Хазарта?

Не дава на депутати да говорят от трибуната на народното събрание, последователите му драскат Jude по хорските врати, плаши с концлагера в „Белене“, после вика на другите „фашисти“ и „нацисти“ и нарича украинското правителство „нацистки режим“. А между другото, Зеленски е евреин, наследник на оцелял от Холокоста. Но явно Копейката, също като миньоните си от Израждане, ползва една мозъчна клетка, която вероятно си дели с Цомчо Плюнката. 

„Демократите“ и демократите трябва да разберат, че с последователите му нищо не могат да направят. Не можете да ги убедите в нищо. Те виждат, че ваксинирани викат против ваксините и спестовници в евро викат против еврото и нищо. Сега виждат нацистка символика и пак ги подкрепят, а уж викат „нацисти“ по другите. Нищо не може да ги убеди. Те го харесват, защото обичат да мразят. Той им е обещал да мачка можещите и знаещите и да ги праща в „Белене“, да им върне соца, когато „за всеки имаше работа и заплата“, но некадърниците си бъркаха в носа по цял ден, а други им изкарваха нормата.

Намирайте начин да противодействате, защото фашизмът пълзи бързо, прокуратурата в момента е заета със съвсем други неща, полицията не показва никакво желание да се справи с проблема, дори се чува, че получават подкрепа от тая посока, президентът пък… без коментар, а на хората им писна и скоро може да се случи „случка“ – най-малкото да се хванете за палците на местните избори. И, ако една копейка с половин мозъчна клетка и Цомчо Плюнката ви надхитрят и не успеете да се справите с тях, си заслужавате да изпаднете. А България ли? Тя явно ще си избере съдбата и нещастието сама. И ще се гордее със страданието си. Демек, нищо ново. 
...

Човекът, който постоянно говори за посолствоТО, се снима в посолството с посланичката

 

Последвайте канала на

Александър Томов
2230 0

Свързани новини

Водещи новини