Ревизоро: Митническите шефове взимат бонуси от по 60 - 70 хил. лв. годишно

  • 31 юли 2012 08:02

  • 2066
  • 1
Ревизоро: Митническите шефове взимат бонуси от по 60 - 70 хил. лв. годишно
©

"Уволнените от Агенция „Митници” служители са назначени години преди мен. Те са взети от всички митници в страната и са направени инспектори.

Някой си решава, докато върви стачката на митническите служители, да започне да уволнява",  заяви в ефира на Нова телевизия бившия шеф на Агенция "Митници" Емил Димитров - Ревизоро.

По думите му, не трябва да се уволняват митничари заради това, че нямат магистратура, а само бакалавър.

Ревизоро съобщи, че в момента висшето ръководство получава по 60 - 70 хиляди лева на година. Той призова всички шефове в митниците да излязат и да кажат колко е ДМС - то, което взимат.

Емил Димитров призна, че има проблеми с корупцията в митниците. По думите му дори има някои хора от стачкуващите, които трябва да бъдат уволнени. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2066 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Опс!

2013.06.11 | 09:24

1
Е, те са отрязали най-любопитната част от лакардиите на Ревизоро! Примерно твърдението, как Министър "Трите Милки" си направил кучешка колибка в кабинета. Да му се не види! То и Ревизоро си беше КуКу! Ама тия сега са на път да ударят всички предшественици в земята. То не са "калинки","педофили", любовни истории! Да се чуди човек, кога им остава време и с държавни дела да се занимават! То за това сме и на тоя хал де.

Добави коментар

Водещи новини