Какво – „Брат Галев“ може би е влязъл мъртъв в България…? Но едни хора се възмущават, че искали да правят смени в службите

  • 05 юни 2023 15:09

  • 24257
  • 0
Какво – „Брат Галев“ може би е влязъл мъртъв в България…? Но едни хора се възмущават, че искали да правят смени в службите
© Булфото (архив)/Novini.bg

МВР ще разследва МВР дали МВР е знаело, че „брат Галев“ е бил в България…???? Това се случва след като цяла Дупница знае, че е починал, че и кога и къде ще е погребението, а в последствие „органите на реда“ са предприели „операция“ по издирването на тялото, което накрая залавят в катафалка…

„Как е влязъл в България“ е въпрос номер ДВЕ в дневния ред, според мене, след въпрос номер ЕДНО, а именно: „как е излязъл от България“ преди 11 години? С подточка а.) дали въобще е излизал тогава? И подточка б.) дали не си е влизал и излизал колкото си иска през тия години?

Но иначе има хора, които се ВЪЗМУЩАВАТ, че на един запис едни хора говорят за това, че трябва службите да се изринат и хората там да се сменят с работещи за България. 

Възмущават се и го наричат „чистка“. Чакайте… президентът, посредством служебните гълъби на мира не направили също чистка? Не сложи ли свои хора? Тогава възмутените къде дремаха? В шумата? 

Сега обаче са възмутени. Сигналите за руско влияние в службите им бяха малко, та трябваше издирван от Интерпол да се окаже умрял в България, влизал/излизал и един служебен вътрешен гълъб на мира да заяви, че то не се знае… можело умрял да е влязъл в страната… 

Мхм, точно така е станало, толкова е бил зает човекът, че не е имал време да осъзнае, че е умрял и така си е влязъл в страната – в бързината. Умрял. Или са го доставили? 

Какво? Не чувам възмущение. Чувам само рев заради „записа“, че искали да сменят хората по службите. Е, не са ли за сменяне? Харесват ли си ви така? 

Аз не знам Рудолф фон Гела какво си е въобразявал, че ще постигне с този запис… или по-скоро поръчителите му какво са си въобразявали (той е ясен какво си е въобразявал – светло бъдеще с обещания му личен политически проект, той е нагаждач и обръщалка), но това, което постигнаха, беше само повече симпатии за хората, които се чуват на тия записи. Не знам какво още трябва да се случи, за да му светне лампата в главата на средностатистическия диванен патриот, че чистенето в службите НЕ е проблем; Шенген и Еврозоната НЕ са проблем; и НЕ еврото му е враг. Че оня развъждач на гълъби с вдигнатия юмрук не представлява обединител и че копейката не цели нищо, свързано с националната сигурност, а дори НАПРОТИВ. 

Ще попита ли някой бившия шофьор на самолет и настоящ Служебен Гълъбар как така неговите служби са изтървали издирван от Интерпол? Някой – нещо? Санкции? Наказания? Не, нали? А, ако беше станало малко по-късно или по-рано – по време на редовно правителство, дали нямаше лично той да ореве ортаклъка: ама как така, ама може ли такова нещо, как не ги е срам! 

Това безвремие, което ги е обхванало, трябва да спре и службите трябва да спрат да са на губернаторката Мутрофана, а да станат на България. Клишетата, които се ръсят като да***онки от устата на Зеления Чорап, улавят прекалено много балъци и шарани, които си мислят, че той е обединител и че не е руски агент. Да не говорим пък за масата, която усеща, че е руски агент, и именно ТОВА я радва най-много. 

Тук нещата трябва да се случат въпреки тях, това е положението. След като не можеш да чакаш помощ отвътре, ще трябва да реформираш гробището сам. 
 

 

Последвайте канала на

Александър Томов
24257 0

Свързани новини

Водещи новини