Европейска титла за българския борец Едмонд Назарян

  • 23 април 2023 19:11

  • 2731
  • 2
Европейска титла за българския борец Едмонд Назарян
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Едмонд Назарян спечели европейската титла в категория до 60кг на Шампионата на Стария континент в Загреб, пише sportal.bg.

Българският борец се справи на финала с молдовеца Виктор Чобану.

За 21-годишния Назарян това е втора европейска титла след тази от Рим през 2020-а, която обаче беше постигната в по-ниската категория до 55кг. На миналогодишното Европейско в Будапеща Едмонд трябваше да се задоволи със сребро, а на Световното първенство в Белград също отстъпи на финала.

Осем медала за България на Световната купа по художествена гимнастика

“Получи ни се и може да се радваме. Продължаваме подготовката за Световното, защото то е най-важното тази година”, каза Назарян.

“Срещата тръгна хубаво и бях спокоен. Така ни се получи”, допълни шампионът. “Това е титла в нова категория спрямо предишната, когато спечелих. Тя е плод на много труд и много лишения. Благодаря на семейството ми и на моя треньор Емил Иванов, който винаги ме подкрепя и винаги е до мен.

Благодаря и на цяла България за подкрепата, както и на семейство Ганчеви, защото без тях нямаше да върви нашият спорт”, каза още Назарян.

Последвайте канала на

sportal.bg
2731 2

Коментари 2

Добави коментар
Димо Георгиев Димов

2023.04.24 | 00:50

2
Горд съм че съм Българин и имо такива хора като теб , Едмонд - борци!
Емѝ...

2023.04.23 | 19:23

1
❤️Аз съм 55-годишно момче Емѝ... ) Млад амбициозен SEX модел на OnlyFans) Моля, вижте моите откровени голи снимки със други мъже, като кликнете тук ➤ Ja.cat/id369033

Добави коментар

Водещи новини