Сходни черти между терориста от Бургас и задържан в Кипър ливанец

  • 23 юли 2012 21:25

  • 2608
  • 0
Сходни черти между терориста от Бургас и задържан в Кипър ливанец
©

Има общи черти в поведението на терориста от бургаското летище и на ливанеца с шведски паспорт, арестуван преди дни в Кипър по подозрение, че организира терористичен акт срещу израелски туристи на острова. Това заяви кипърският министър на правосъдието Лукас Лука по време на провелата се в Никозия неформална среща на Съвета по правосъдие и вътрешни работи, организирана от кипърското председателство на ЕС, съобщава БТВ.

Не мога да разкрия повече неща, случаят е "деликатен" и трябва да сме "внимателни", каза кипърският министър на правосъдието. Лукас Лука поясни, че арестуваният в Кипър ливанец, чиято заповед за задържане бе удължена днес с още седем дни, е "член на една организация" и че "организацията, към която принадлежи, може би не е сред терористичните организации, включени в списъка на Европейския съюз.

От своя страна, българският вицепремиер и вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е информирал своите колеги от ЕС за хода на разследванията във връзка с терористичния акт на летище Бургас,
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2608 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини