Йорданка Фандъкова пуска нови влакове на метрото

  • 23 юли 2012 15:29

  • 765
  • 1
Йорданка Фандъкова пуска нови влакове на метрото
©

Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета ще присъстват утре на пускането в експлоатация на първите от доставените по Оперативна Програма "Транспорт" влакове за метрото. Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община, цитирани от БТА.

Събитието ще започне в 12.00 часа на метростанция "Софийски университет Св.Климент Охридски". Доставката на влаковете се извършва по проект за разширение на метрото в София.

След представянето на новите влакове кметът Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета ще направят инспекция на довършителните работи на някои от новите метростанции в столицата. Ще бъде проверена и подготовката на трасето на втората линия на метрото, която е предвидена за пускане в експлоатация след месец.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
765 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Станислав

2012.07.23 | 19:43

1
Значи в скоро време Йорданка Фандъкова може да стане и машинист в метрото - браво !!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини