Ваньо Танов за протеста на митничарите: Всеки има право на мнение

  • 17 юли 2012 14:18

  • 940
  • 0
Ваньо Танов за протеста на митничарите: Всеки има право на мнение
©

Всеки има право в условията на демокрация да изказва мнение, но решението трябва да се вземе на базата на силата на аргументите, а не на емоциите.

Това каза пред БНР директорът на Агенция "Митници" Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната, коментирайки насрочения за четвъртък протест на служители на централното управление на митниците срещу преместването им в Русе.

"Аз нееднократно съм заявявал моята гражданска позиция, че тази реформа е доста закъсняла и е трябвало да се случи преди години, защото трябва да се даде шанс и на регионите да имат някакъв потенциал, младите хора да могат да се реализират на местата, където са родени и израснали. Но това не може да стане с магическа пръчка и в рамките на няколко години. Според мен периодът трябва да е много по-дълъг. И ако говорим, че трябва да бъдат създадени работни места в регионите, това не значи, че трябва да бъдат създадени проблеми на тези хора, които работят тук и механично да бъдат преместени там, защото ефектът ще бъде нулев. Ако такова решение се вземе, то трябва да става поетапно и да става на база на свободни бройки, защото смисълът не е тези хора от тук да отидат в Русе и да живеят на квартира. Нито ще създадат възможност на населението на този регион за нови работни места, а само ще се промени техният начин на живот към по-лошо. В момента тази тема е подложена на обществено обсъждане”, каза още Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
940 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини