Софийски квартал остава без вода днес

  • 03 февруари 2023 06:29

  • 1914
  • 1
Софийски квартал остава без вода днес
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

На 3 февруари (петък) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Преславска планина“, ж.к. „Дървеница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Равногор“ от ул. „Пловдивско поле“ до ул. „Преславска планина“ и ул. „ Преславска планина“ от ул. „Равногор“ до № 13.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Преславска планина“ № 13.

Без вода в Пловдив и региона

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, съобщават от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1914 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.02.03 | 08:04

1
БОЛИ НА ОНАЯ РАБОТА , ЧЕ НЯКОИ ДЪРВАРИ НЕ МОАТ ДА СЕ ПЛАКНАТ , ЩО НЕ ПИШЕТЕ , ЧЕ В СИЛИСТРА НЕ РАБОТИ ТРЕТИЯ СВЕТОФАР , А В МОНТАНА НА ЦЕНТЪРА МИРИШЕ НА КИСЕЛО ЗЕЛЕ.

Добави коментар

Водещи новини