Майката на изчезналия студент Мартин Георгиев получила мистериозен SMS посред нощ

  • 29 януари 2023 11:16

  • 18510
  • 3
Майката на изчезналия студент Мартин Георгиев получила мистериозен SMS посред нощ
© Pixabay

Майката на изчезналия 20-годишен студент Мартин Георгиев е получила мистериозен SMS рано сутринта в събота от неговия мобилен телефон.

Малко след 01 часа в събота София Георгиева е получила текстово съобщение, в което от името на сина ѝ се твърди, че той е добре и ще се прибере сам. Повече от 24 часа по-късно обаче близките на Мартин Георгиев не са говорили с него и не е ясно дали той е авторът на съобщението.

София Георгиева разказа пред bTV, че в събота през деня е получила информация от две момичета, че са видели сина ѝ във влака Видин-София. Тя и съпругът ѝ дори го очаквали на гарата в Пловдив малко след 21 часа снощи, но момчето не се появило.

Продължава издирването на студента Мартин Георгиев от Пловдив

Тази нощ около 01 часа младеж изпратил съощение, че е видял Мартин в столичен мол по-рано вечерта. Майката и бащата на Мартин в момента са в София и се опитват да получат достъп до камерите на Софийската централна гара, за да се уверят дали синът им е слизал от влака от Видин в събота вечерта. 

Студентът изчезна на 25 януари вечерта, след като се качил във влака от Пловдив за Стара Загора. Той учи ветеринарна медицина в Стара Загора и същата вечер е тръгнал с влак от Пловдив за изпит. Следите му се губят от 25 януари. Тогава за последно е говорил с майка си. Не е видян нито на изпита, нито в общежитието. Бил е облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и със синя раница. Ако имате информация, може да се обадите в най-близкото полицейско управление.

Последвайте канала на

Владимир Василев
18510 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.29 | 17:31

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
TT

2023.01.29 | 13:21

2
Налазили са го десетилетно включващи се и вече е фира. БГ.

2023.01.29 | 12:05

1
От както ви знаят денекато си пазете децата.

Добави коментар

Водещи новини