Водещите новини! Кирил Добрев: Връзката между Нинова и Борисов е отдавна. Обяснение за „сценарий“ около Nexo с няколко примера на Василев (и още…)

  • 20 януари 2023 19:17

  • 1577
  • 9
Водещите новини! Кирил Добрев: Връзката между Нинова и Борисов е отдавна. Обяснение за „сценарий“ около Nexo с няколко примера на Василев (и още…)
© Сухопутні війська ЗС України/bTV/Novini.bg

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 20 януари   

 

Има сценарий за очерняне. Отлагането е, защото сценарият за очернянето не се получава. 

Видяхме, че вчера изслушването в бюджетната комисия показа, че няма нищо нередно в тези дарения – това бяха думите на Сметната палата. 

След тези си думи днес шефът на Сметната палата беше отстранен. 

Също така, от медиите научих, Nexo са сключили споразумение и са приключили разследването срещу тях в САЩ. Изглежда, че целият сценарий, свързан с тази поредна "димка" започва да се разпада".

Очевидно г-н Борисов не иска да говори с "Продължаваме промяната", а с БСП. Защо са намерили обща тема на разговор, трябва да питате г-н Борисов и г-жа Нинова“.

Асен Василев: Сценарият с димката Nexo се разпада

***

Кирил Петков: Ще обединим добрите сили в общ фронт срещу задкулисието и корупцията

***

„Както първото гласуване беше свързано с избора на председател на парламента  от тези партии. Така последователно в най-важните гласувания, те бяха заедно.  

Днес смениха председателя на Сметната палата. 

Събраха се заедно и казаха след следващите избори ще управляваме заедно“.

Акад. Денков за връщането на третия мандат: Естествен завършек на това, което видяхме от началото на този парламент

***

„Днес видяхме конструктивна среща. Двете страни знаят как да се ухажват. Връзката между Корнелия и Нинова и Бойко Борисов е отдавна“.

„Когато знаеш какво е ляво, имаш някакви граници, които не би минал. При Нинова няма ляво, няма дясно“.

„Когато за теб са гласували 1 000 000 избиратели преди две години, а сега 200 000 означава, че нямаш никаква стойност в политическия живот“.

Ако ние сме мотивирани избиратели и искаме моделът ГЕРБ да спре, гласуваме или за „Продължаваме промяната“, или за „Демократична България“

Няма нито една хипотеза, в която избирателите да гласуват за БСП. Тя се разми. БСП е универсален играч и се изхабява като сапуна в банята и след изборите ще става по-малък“.

Кирил Добрев: Много вероятно е в следващия парламент да видим коалиция между БСП, ГЕРБ и ДПС

***

Канцлерът на Австрия идва на посещение в България

***

„Ще ви дам и 5000, и 10 000 евро, само да приключим случая”. Това казал на полицая Евтим Евтимов Георги Семерджиев, когато бил спрян месец преди тежката катастрофа на бул. „Черни връх”.

Семерджиев към полицай: Ще ви дам и 5 000, и 10 000 евро, само да приключим случая

***

„Не се случи задържането - избяга. Тръгна към автомобила си да си остави уж някакви предмети и по някакъв начин бутна вратата. Колата запали и изчезна. Личната му карта остана в мен“, обясни Радев пред съда.

Полицаи застават пред съда по делото срещу Георги Семерджиев

***

"При операция на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) бе разгромен щаб на руската частна военна фирма "Вагнер" в източния град Соледар", това написа вестник "Украинская правда".

"Благодарение на получена разузнавателна информация бяха разкрити команден пункт и склад за оръжия и боеприпаси, използвани от наемническата престъпна групировка", добави медията.

Украйна: Разгромихме щаб на "Вагнер" в Соледар

***

Руската частна военна компания "Вагнер" официално вече е регистрирана в Русия като юридическо лице. 

В документацията "Вагнер" посочва като своя дейност "консултантски услуги в областта на управлението". Не се споменават паравоенните ѝ дейности.

Руската военна група "Вагнер" вече официално е "консултантска фирма“

***

Съдията Джон Мидълбрукс прецени, че милиардерът, който се надява да се върне в Белия дом през 2024 г., е злоупотребил със съда, като е поискал да бъде започнато дело срещу Клинтън.

Осъдиха Тръмп на близо 1 млн. долара глоба заради "ненужно дело" срещу Хилари Клинтън

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1577 9

Коментари 9

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.21 | 00:42

9
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076
Бай Иван 2

2023.01.20 | 23:09

8
Ами не съм му фен ама в случеят е прав Петков, Нинова се гърчи и пристава на всеки който може да я задържи още малко на власт.Пък и не не особенно умно че се връзва на приказките на герп и дпс , доказани помияри.И хартията няма да я спаси, ще си замине като куче без история.Жалко за младите българи дето ще напъснат родината.

2023.01.20 | 22:53

7
Споразумение за 45 млн$ как ти се струва др.Добрев?За нарушение че са работили като криптобанка и подвеждали клиенти.Оттук нататък имат забрана за криптопредлагане.Това споразумение е единствено с регулаторни органи,не със съдебните.Всеки който е ощетен от дейността им до тук има право да ги съди.
ИСТИНАТА

2023.01.20 | 22:26

5
Знаем,знаем,знаем "Другарю"Добрев,че тя ВРЪЗКАТА е отдавна,даже още и по Ваше време!!! Но и НЕ САМО,с "ДРУГАР"Бойко,а и с Ахмед,Делян,Георги,Сергей,..................!!!????? Прикрита в НЕЛЕГАЛНОСТ КОАЛИЦИЯ "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ" -"БСП"="бсп"+"дпс"+ ОПГ"герб",КЕФ ти "ляво",КЕФ ти "дясно",ВАЖНОТО е ДАЛАВЕРАТА да ВЪРВИ!!! НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? ГЛАСУВАЙ,за да ги ИЗМЕТЕМ!!!
Вярно

2023.01.20 | 22:42

6
Ама защо е толкова трудно да се отърсим от тези кърлежи.. пари имат , с нашите пари плащат на циганите да им гласуват

2023.01.20 | 19:27

1
Швестер, загуби ли милиони в криптопирамидата? да!

2023.01.20 | 21:17

4
А жена ти си загуби гащите на бензиностанцията….хохохо!
PaulaFox

2023.01.20 | 20:49

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076
Бати

2023.01.20 | 20:01

2
Тоя Петков вече стана смешен пред всички с обещания и лъжливи думи. Бъдещето е на БСП-ГЕРБ-ДПС. Нека се обединим с СССР и другаря Путин да сме по силни срещу робството от USA. Победа другари!!!

Добави коментар

Водещи новини