Посланието е просто: млади, умни, можещи – тук не! Стойте си извън България и не ни се бъркайте в далаверите!

  • 09 януари 2023 16:46

  • 3629
  • 0
Посланието е просто: млади, умни, можещи – тук не! Стойте си извън България и не ни се бъркайте в далаверите!
© Фейсбук ПП/Novini.bg

Проблемът с атаката на славитрифоновчетата срещу Лена Бориславова е много по-сериозен от привидното: пошла атака към една българска жена. 

Проблемът е на няколко пласта и ето този е особено важен за поръчителите: ПОСЛАНИЕТО, което се изпраща с „мократа поръчка“. 

Наркокартелите в Мексико не просто убиват важните конкуренти и агентите на службите; ЗА ТЯХ Е ВАЖНО ДА ВСЕЯТ СТРАХ, да изпратят „послание“ до всички други, следващи, потенциални конкуренти и агенти. Обикновеното убийство е за обикновени пречки, големите пречки не само се убиват, но и се обезглавяват, обругават, убийството се извършва с особена жестокост и показност.

За да се всее страх, да се застраховат, че малцина ще имат смелостта да им се противопоставят занапред. 

Използват психопати, които да атакуват психиката на живите, а не само да отнемат живота на жертвата. 

„Разкъсването“, което „сценаристите“ направиха на една успяла публична личност, е посланието, което поръчителите им държат да изпратят на следващите, които биха си помислили, че могат да дойдат да работят за България, против руския интерес и против мафията на местните г*внояди. 

ДС – тази дъщерна фирма на КГБ – прокарала едно към едно „преходът“ по руски модел – с мутрите, създадени от спортните структури, със защитата от преследване на комунистическите слуги, с раздаването на червените куфарчета, с назначаването на постове „милионер“ и държавните „бизнесмени“ – е наясно с народа, който ЛИЧНО тя е възпитавала. А слави и славитата, червените ферарита и опростачването на нацията постигнаха големи успехи. Например: навсякъде по света студентите са движещата сила зад всеки голям протест, в България студентите са движеща сила зад мятането на салфетки и гюбеци и за нищо на света не биха си нарушили малоумното спокойствие на поединичното тарикатстване. ДС – едно; България – нула! 

И понеже добре познава резултата от своята собствена работа вече десетилетия, системата за разрушаване и разграбване на България (и всичките ѝ партийни метастази) знае на какво да заложи. На простотия и сексуални атаки – в случая. Може да си умен, можещ, знаещ, но не си ли на тяхна страна в кражбите и слугуването на кремъл, ще получиш наказание. И то може да е всякакво – от насилствено принуждаване до заплахи, до публично унищожаване на имиджа ти и тотален вълчи билет. Пример: „песента“ на славитрофоновчетата, които се показаха като най-обикновени плиткоумни изпълнители на една мокра поръчка. А „обществото“ се радва и припява. 

Вече писах какво мисля за това да нападнеш със сексуални обиди една жена, която на години може да ти е дъщеря, но на умения и харизма – никога! ↓

„Седем/осми хората показаха „ниво“, като нападнаха жена със сексуални вулгаризми, както се прави от два вида хора: 1.) пуберите, невидели жена и опознали само себе си под юргана и много им се иска, ама никоя не ги иска; 2.) много старите, които точат лиги, ама вече не могат“.

Може да каже как точно го е наранила Лена; и рисунка да приложи – къде най-много го е наранила

Предполагам, че страшно много са се забавлявали, когато са получили поръчката. За тях това е нещо като порно: да унижиш една жена, при това силна и можеща жена, жена, която НИКОГА в живота, на улицата или където и да било, не би те погледнала… ах!, какво удоволствие е да я овъргаляш в сексуални нападки и обиди, все едно си я… нали! 

Но поръчителите – местните г*внояди – имат друго предвид. Те искат слугите да я смачкат, за да изпратят послание на другите, на онези, които утре ще си помислят, че могат да им развалят службата в полза на русия, на кремъл и на кремълското джудже, както и да им развалят разграбването на България и тъпченето на джобовете. Губернаторката е доволна; славиту е доволно, гушнало парите, а и си мисли, че е фактор, защото я, гледай каква сила и мощ струи от него; сценаристите са доволни, защото всички говорят за г*вното, което сътвориха, а те си мислят, че това е успех; природонаселението е доволно, защото обича да въргалят успелите в калта пред него. 

А на следващите и по-следващите (и така до края на света) избори ще получим още от същото, медиите на статуквото ще продължат да бълват помия, философите на прехода ще продължат да правят едно и също и да държат България на изключена скорост. Само едно не са изчислили добре: господарят им в кремъл, лилипутин, започна самоубийствена война, която ще го приключи – него лично ще го приключи. И, ако другите сатрапи в кремъл не успеят да го елиминират навреме, русия може направи фатална грешка и да завърши като Германия след Втората световна. И тогава онези ще се спасяват поединично кой където свари, а местните г*внояди в България и четирихилядниците ще престанат да ги интересуват. Ще си останат като сирачета – без пари, без закрила, без инструкции, без нищо. И когато стане ясно, че русофилството е най-обикновено рублофилство, цялата им къща ще се срути. И, ако сме имали късмета хората като Лена Бориславова да не са се отказали от нас и да не са се уплашили от атаките и мокрите поръчки, тогава плиткоумните ченгета на ДС, слугите им, приятелчетата на мутрите, червените ферарита и другата сган ще бъде изрината в канала. 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
3629 0

Водещи новини