Световно известна звезда се застъпи за българските бездомни кучета

  • 13 юли 2012 19:54

  • 1156
  • 3
Световно известна звезда се застъпи за българските бездомни кучета
©

Басистът на "Меноар" - Джоуи Демайо, подкрепи кампанията на Столичната община за осиновяване на бездомните кучета "Вземи ме вкъщи". Димайо посети приюта за кучета в столичния квартал "Сеславци" заедно с кмета Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, съобщи TV 7.

Той дърпа яки жици, композира хит след хит и е сред легендите на световната рок-сцена. В живота обаче Джоуи Димайо е нежен към домашните любимци и истински загрижен за съдбата на бездомните кучета.

За разлика от екшън звездата Жан Клод Ван Дам, Димайо няма да си тръгне с осиновено куче от България. Роклегендата не смее да предизвика ревността на своето куче.

А Жан Клод Ван Дам е луд по домашните животни и вече си осинови две кучета. Той също трябваше да присъства днес, но е възпрепятстван заради снимки.

Кампанията на Столична община стартира преди година и бе подкрепена от десетки известни лица от световния и родния шоубизнес. Осиновените кучета са с поставен чип, обезпаразитени и кастрирани, те са освободени от данъци.

В началото на следващата седмица ще стане известен и строителят на новия приют за бездомни кучета, който ще е с капацитет 1000 животни.

Последвайте канала на

1156 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ivo

2012.08.06 | 17:02

3
Ама ,какви са тези глупости застъпал се ,и кво до там .Като е загрижен да му ги преселим в неговата държавица ,или да остави 1/2 милиона за построяване на приюти, ебати металиста .Писна ми от простотии.
Прокурор

2012.07.15 | 13:55

2
Абе, тия педали само идват тук, напиват се след концертите, наебават по някоя гореща българска мераклийка, и после си правят реклама с някоя тъпотия! Наистина - стига се е застъпвал, ами да даде някой милион за влакова композиция и да се пръждосва с песовете. Да си вземе и баба Бриджит Бардо с мечките, има и една Тонка Петрова от Шумен - и тя КУКУ. Аре, мъна от България с кучетата и с циганите!

2012.07.14 | 10:11

1
абе къф е тоа кръчмар от техното подуене... "аз съм подуенски помияр, такава е мойта порода... не ми се смейте много, че съм си пълна гола вода"

Добави коментар

Водещи новини