Кметът на Перник: Бащата на Сашко ми сподели, че популярността вече им тежи малко

  • 09 януари 2023 08:59

  • 639
  • 5
Кметът на Перник: Бащата на Сашко ми сподели, че популярността вече им тежи малко
© Кадър: БТВ

Последните три години ни се струпаха много неща, но перничани показахме как можем да бъдем заедно в най-критичните ситуации. Това сподели в сутрешния блок на bTV кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в.

Той си припомни времето, когато миньорският град преживя водната криза, признавайки, че тогава е бил много труден период.

Тогава имаше мнение, че градът трябва да бъде изселен. Но природата се смили над нас. Беше много труден период, поливахме се с канчета сутрин и вечер, разказа Владимиров.

Посочи, че оттогава всеки ден следи нивото на яз. "Студена" и увери, че язовирът към днешна дата се намира в много добро състояние.

По темата с издирването на Сашко от Перник Владимиров отчете, че е имало моменти на отчаяние, тъй като дните минавали, а следи нямало. Разкри, че преди няколко дни разговарял с бащата на детето, който му казал, че планират почивка и също така, че популярността вече е започнала малко да им тежи, защото навсякъде ги разпознавали.

Сашко от Перник дойде с баща си в МВР за награждаването на спасителите си

За празника Сурва градоначалникът отбеляза, че е развълнуван, защото откакто е поел кметския пост, никога досега не е организирал мероприятието.

Сурва е дълго чакано събитие, ще има рекорден брой участници – около 10 000. Това е най-големият зимен фестивал в Европа и който не го е посетил – да го направи, покани желаещите Владимиров.

На финален въпрос дали ще се кандидатира за нов мандат начело на Перник на местните избори през есента, Владимиров отговори положително, тъй като по думите му "има огромно доверие сред съгражданите си".

Последвайте канала на

Владимир Василев
639 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.01.09 | 09:18

1
АМИ ТАКА Е, ТЯ ПОПУЛЯРНОСТТА И НА БОЙКО МУ ТЕЖИ АМА ТЪРПИ КЪДЕ ЩЕ ХОДИ
Да бе

2023.01.09 | 10:00

5
Той Бойко е в апогея си ,всеки ден е по телевизии ,фейсбук и Т.н реве като вдовица за хуй

2023.01.09 | 09:23

4
Не стига че стотици хора му помогнаха да си намери детето сега пък му тежало, да ходи да се пере на Струма като му тежи популярността.

2023.01.09 | 09:20

3
А ТИ КАКЪВ СИ МУ НА БАЩАТА НА САШКО? ЧЕРВЕНИ ДАЛАВЕРКИ И ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ???

2023.01.09 | 09:19

2
Абе социалистически дурак защо не си затваряш устата и да работиш вместо да обсъждаш хората по теливизиите?

Добави коментар

Водещи новини