Може да каже как точно го е наранила Лена; и рисунка да приложи – къде най-много го е наранила

  • 06 януари 2023 16:33

  • 4007
  • 0
Може да каже как точно го е наранила Лена; и рисунка да приложи – къде най-много го е наранила
© YouTube/Novini.bg

Първата работна седмица на новата година свърши. Очаквано, от група кафяви хора потече кафяво съдържание. Очаквахме го, просто не знаехме, че ще е още първата седмица на годината. Явно са били нетърпеливи да покажат какво са произвели. 

Седем/осми хората показаха „ниво“, като нападнаха жена със сексуални вулгаризми, както се прави от два вида хора: 1.) пуберите, невидели жена и опознали само себе си под юргана и много им се иска, ама никоя не ги иска; 2.) много старите, които точат лиги, ама вече не могат. 

Е, те правят същото ниво „смешки“ и „закачки“ като трифонов и трифоновчетата. 

Съвсем наскоро един друг герой се прави на мъж и една Грета му каза да си изпрати въжделенията на имейл: smalldickenergy@getalife.com. Останалото го знаете – той така се възпали, че в следващия клип си издаде местонахождението, пък се оказа, че румънската полиция искала да го пита нещо за глобалното затопляне и за трафика на хора, изнасилвания и сводничество. 

Но това са подробности, сигурни сме, че гусин трифонов няма от какво да се страхува, него никой за нищо не го търси, даже за декларацията за конфликт на интереси, дето не ще да я подаде, също не го търсят, затова може да пробва да пише на smalldickenergy@getalife.com и да каже как точно го е наранила Лена Бориславова; може да приложи и рисунка даже – къде най-много го е наранила.

Толкова смелата постъпка с нападането на една жена, която може да му е дъщеря, буди няколко въпроса, като започнем от: защо господин депутатът поне веднъж не отиде на работа в парламента, че да ѝ каже, каквото има, в очите? Да я погледне в очите и да пробва да ѝ каже нещо без помощ от сценаристите? Сигурно е бил зает…

Много интересен е и въпросът: от всички възможни мъже в „Промяната“, как се сетиха точно Лена да нападнат? 

Младежът, дето щеше да праща македонци в космоса… се оказа, че му била крива… 

Седем/осми трифоновчетата вероятно са горди от нивото, което показаха, може би си мислят, че са „отговорили“ на песента на Хазарта, нищо, че то тяхното не е баш песен и клип не е, а и текстът е скалъпен като от пиян пубер, дето иска да пипне, ама каката не му дава да я доближи и той вика, че била… нали! Музикално са пълна скръб, но те не са целели да са добри, а да засегнат. Клипът им е като правен от дете от помощното училище, а дори и субтитрите, които са сложили, са пълни с правописни грешки. Но… те толкова си могат. 

Защо има хора, които им се радват и смятат, че „всичко в песента си е баш така и си е верно“, това не знам, а и вече не ме интересува; в един момент на човек му писва и си казва, че като искат да си се плискат в ла*ната, ги остави да си се плискат в ла*ната, тяхна си работа. 

Лена Бориславова съди Слави Трифонов и сценаристите му

Мислех си да пиша за връзката между: 1.) напъните на трифонов и червенотрифоновчетата да са оригинални и успели само да измислят как да нападнат с обиди и сексуални клевети една млада жена и 2.) факта, че пак няколкото новини за насилие над жени у нас събраха коментари: „сама си е виновна“ и „малко ѝ е било“…

… но не виждам как някой от последователите на трифониадата може да направи логическа връзка между котлона и топлината, камо ли между тези две неща. 

А излезе и филмът на един русофил и путинолюбец за Христо Ботев – който пък е презирал Русия и е предупреждавал никога да не допускаме руското влияние у нас. 

Очаквано, филмът беше… няма да казвам „смешка“, но ще кажа, че постигна силен комедиен ефект с елементи на драма и чар на стомашен вирус.

В следващия щяла да играе на президента дъщеря му. Държавата щяла да го финансира и него. Ботев би бил очарован. 

А един (какъв да е, руски е) Румен беше удостоен с удоволствието и честта да посрещне нова година присъствайки на новогодишен концерт на Виенската филхармония в златната зала на „Музикферайн“. Това няма как да го обясня на последователите на трифониадата… то е нещо като концерт на слави, само че с истинска музика, така си го представете мащаба, а и го гледат хора от цял свят. Няма значение, не се напъвайте. 

Та този (какъв да е, руски е) Румен се наслаждавал на… „музиката“ ще си кажете? Не съвсем, защото беше сниман да си говори по телефона в публиката. Може би трябваше да иде на концерт на слави все пак, какво се е разкарвал до Виена за тая скука? 

А и защо ли румънският президент (след голямото австрийско НЕ за Шенген) е отказал същата покана, а нашият не е? Дали има нещо общо с представянето на национално достойнство? Мне, едва ли…

А, щях да забравя… онзи русофил, режисирал филма за Ботев (Ботев, който ненавиждал Русия), онзи върл анти-ЕС оплаквач на изконните ценности и пастърмата,

мразител на Брюксел и Шенген, върл противник на Европейския съюз, дали знае откъде идват парите в министерството, дето му ги бутат в ръцете, за да прави филми, за които дори самият Кошлуков казва: „Филмът е зле заснет, но има много такива, няма само добри режисьори, има и други, ние насърчаваме и други да се развиват“? 

 

Последвайте канала на

Александър Томов
4007 0

Свързани новини

Водещи новини