Помияри гонят наематели от крайните квартали

  • 12 юли 2012 14:27

  • 728
  • 1
Помияри гонят наематели от крайните квартали
©

20% от търсещите квартири под наем се отказват от апартаменти, които отговарят на условията им, заради бездомни кучета в кварталите. Това казаха от Адрес недвижими имоти, цитирани от Стандарт нюз.

За шест месеца процентите на хората, които не искат да имат проблеми с уличните псета е нараснал от 4 на 20.

Друг интересен факт, който се наблюдава при сделките с имоти е, че 10 на сто вече са с цел инвестиция, за разлика от първите години на кризата, когато се купуваха предимно за живеене. Друга тенденция която се наблюдава е, че все повече хора над 45 години търсят имоти.

Най-голямата сделка с недвижим имот за миналата година е на руснак, който купил почивна станция на морето за 450 хиляди евро, съобщиха още от компанията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
728 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Петър

2012.07.13 | 00:10

1
В моят квартал няма такива, а е краен, но има страшно много отрепки, наркомани, съседите ми по цял ден правят ремонти, без да се съобразяват с часовото време, а вечерно време чалга купони, а пияни младежи крещят между блоковете, през целият ден е пълно с пияници между блоковете и по входовете защото там има помещения продаващи им алкохол, вече се случва така, че не можеш да си влезеш във жилището защото пияниците или ще те закачат или ще се блъснат в теб или ще ти закачат жената и ще те коментират, събират се по колите си като на заведение, пикаят пред теб, защото пияни не им се ходи до тоалетната им, вършат и по-гнусни неща. Повечето съседи не ходят до кошовете ами си хвърлят отпадъците от терасите, дори строителните, които стоят там с години, дори запалиха всички пластмасови кошове за боклук и сега е леш. Няма градинки, всичко е огромен паркинг за коли и трошки, на които доста често потрошават прозорците, понякога са препречили входовете. Има и цигани живеещи, но те не са по-бетер от т.н. българи. Това е само малка част от картинката.

Добави коментар

Водещи новини