Нелбо призовава клиентите си да станат "зелени"

  • 12 юли 2012 13:37

  • 1480
  • 0
Нелбо призовава клиентите си да станат "зелени"
©

Всеки клиент на топлинният счетоводител Нелбо ЕАД може да се откаже от получаваната от него хартиена годишна изравнителна сметка и да получава данните от засичане на парното по мейл.

„По този начин едновременно сме отговорни към природата и гарантираме на нашите клиенти, че ще имат сметката си по-рано, защото периодът за получаване ще е сведен до няколко минути”, заяви Боряна Колева, изпълнителен директор на фирмата за дялово разпределение, при откриване на Мобилен център на Нелбо днес (12 юли) в центъра на София.

Компанията разпрати годишните изравнителни сметки на своите клиенти до 5 юли и в тази връзка отваря офис на открито с късно работно време – от 15 до 19:30 ч. „ Реализираме тази инициатива за втора поредна година. Целта ни е да улесним работещите хора и да им спестим идването до офиса ни”, обясни Боряна Колева. С удължено работно време през целия месец юли работи и офиса на компанията в столицата.

Всички клиенти на компанията, които искат да се включат в Зелената кампания на Нелбо и да получават изравнителната си сметка по мейл, могат да заявят това свое желание в офиса на компанията или на Мобилен център Нелбо пред Народен театър „Иван Вазов” от 12 до 14 юли (включително).

С отказа от хартиена изравнителна сметка, Нелбо предлага на своите абонати и услугта SMS-известяване при пропуснати дати за годишен отчет. „Със съобщение на мобилния телефон напомняме, че трябва да изберат нова дата за отчет, за да не се налага да начисляваме пълна мощност. Хората са заети и електронното известяване е отличен начин да им спестим излишно ангажиране да помнят дати за отчет, период за изравнителна сметка и други.”, обяснява Боряна Колева.

Откритата приемна на Нелбо ще работи от 12 до 14 юли. И тази година клиентите на фирмата за дялово разпределение ще могат да получат справка на място за изравнителните си сметки, отговори на възникнали въпроси, заявяване на нова дата за отчет на топлинни разпределители, информация как да следят за слаба батерия на уредите си.

През юли и август ще се реализира анкетно проучване сред топлофицираните абонати по повод планираните и широкодискутирани промени в Закона за енергетиката в частта за измерване на топлоенергията. Проучването ще се проведе съвместно с Асоциация „Активни потребители”.

Последвайте канала на

Novini.bg
1480 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини