Безплатно каране на пързалка „Юнак“

  • 19 декември 2022 11:02

  • 304
  • 0
Безплатно каране на пързалка „Юнак“
©
Слушай новината Слушай новината

Организацията за разделно събиране на отпадъци от опаковки ЕКОПАК България и пързалка „Юнак“ организират за втора година съвместна кампания за събиране на рециклируеми отпадъци.

След като кампанията „RE-спортувай: Стъкло за кънки“ събра над 3 тона стъкло, сега двете организации разширяват обхвата й и предоставят безплатно каране на пързалката, освен срещу стъкло и срещу пластмаса - „RE-спортувай: ЕКО КЪНКИ“.

От 10 до 14 часа на 8 януари 2023 г. всеки, който донесе 10 кг стъкло от бутилки или буркани или 2 кг пластмасови бутилки и алуминиеви кенчета ще получи безплатен билет за вход и кънки. Талонът може да се използва по всяко време от активния период на пързалката.

Пързалка „Юнак“ за поредна година работи отговорно към опазване на околната среда и събира отпадъците си разделно със съдействието на ЕКОПАК. ЕКОПАК България е водещата организация за оползотворяване на отпадъци от опаковки в България.

Няма налично описание.

Организацията създава и управлява системи за разделно събиране в над 80 общини, използвайки трицветната система от контейнери и е основен доставчик за рециклираща индустрия в страната.

Няма налично описание.

Ледената пързалка „ЮНАК“ се намира до метростанция стадион „Васил Левски“. Тя е наследник на легендарната пързалка „Дружба“, която не беше отваряла врати от близо 30 години преди през 2018 г. отново да заработи за посетители.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
304 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини