Емил Кабаиванов: Ще изправя СДС на крака

  • 11 юли 2012 08:06

  • 1297
  • 4
Емил Кабаиванов: Ще изправя СДС на крака
©

Дилемата е дали ще изправим СДС на крака или партията да се превърне в неясен политически субект, каза кменът та Карлово Емил Кабаиванов по БНТ.

Кандидатът за лидер на Сините отговори на гостувалия вчера съперник Ваньо Шарков. Кметът е лидер и мога да посоча и ще дам пример кюстендилския кмет Петър Паунов Кандидатирам се защото имам добър екип. Тук усещам противопоставяне между столица и провинция. Искам да припомня, че сградата на Софийския университет има паметник на Христо и Евлоги Георгиеви, които са от Карлово. По този начин кандидатът за лидер на СДС отговори на опонента си Ваньо Шарков, че партията избира не кмета, а лидер. Трябва да се възстанови екипността, да спрат противоречията между София и провинция, и деленето на северна и южна България. На българина СДС трябва да отговори за малкия и среден бизнес конкурентоспособността на икономиката и образование.

На въпрос дали Кабаиванов е човек на временното ръководство на СДС той отговори: Аз съм човек на СДС и надявам се на мнозинството. Трудно е да се възстановят позициите от края на 90-те. Като през май 2013 г. искам да отговоря на въпрос с колкото депутати ще влезе СДС в парламента. Ние имаме още енергия ние ще бъдем коректни с другите български членове на Европейската народна партия (ГЕРБ и ДСБ). Ние ще продължим да критикуваме слабостите на ГЕРБ, ако има прогрес ще ги похвалим
Искам членовете на СДС да изразят своята ясна позиция и мога да приема всякакво развитие на неделния вот.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1297 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Урра !

2013.05.13 | 10:11

4
С тази охранена Карловска кабагайда СДС „скача“ директно в Хисарското Маймундере. За какво самостоятелно явяване на избори може да се говори ! Това си е поредната гербаво-милиционерска акция по приватизация ! Да живеят нашите пътеводители Цецка Цачева, Искра Фидосова и прочие женски и мъжки Калинки, поддържани от спазарените братя-авари Петър и Емил Стоянови !!! Уррра
plamen4o

2013.05.13 | 10:11

3
Първо оправи Карлово и региона и после си оправяй врътките в сдс!!

2013.02.17 | 18:48

2
Kak shte go izpravish ! Shte stane invalit s paterici !
Читател1

2013.02.17 | 18:48

1
"Трудно е да се възстановят позициите от 90.те, каза кандидатът за лидер на сините" Не е трудно, а направо си е невъзможно. И причината е в тогавашното ръководство на СДС. Свършиха някои полезни неща, например укротиха инфлацията след Жан-Виденовото правителство, и си помислиха, че са венчани за властта! А защо тогава не отвориха досиетата? А защо не започнаха разследвания и съдебни процеси за "раздадените куфарчета с първоначалния един милион", дето изядоха труда на нашите родители? Можеха тогава да го направят - а не сега да ми вдигат паметници на Тодор Живков и един мургавелко да ми обяснява какво било станало. Затова няма да се възстанови доверието в СДС! И затова ДЕДО от Мадрид толкова лесно спечели изборите през 2001 г. с приказките си за почтеност.

Добави коментар

Водещи новини