НСО търси над 30 нови служители – охранители, шофьори и автомонтьори

  • 23 ноември 2022 11:25

  • 581
  • 2
НСО търси над 30 нови служители – охранители, шофьори и автомонтьори
©

Националната служба за охрана (НСО) търси да назначи 33-ма служители на сержантски длъжности – 20 охранители, 10 шофьори и трима автомонтьори.

Свободните 20 длъжности за охранители в НСО са за кандидати до 32 години със завършено най-малко средно образование. Новопостъпилите служители ще преминат начално военно обучение и първоначална професионална подготовка, с която ще придобият специфични знания и умения за използване на огнестрелно оръжие, специализирано оборудване и тактика и техники за защита.

Кандидатите трябва да са пълнолетни български граждани с чисто съдебно минало, да са физически и психологически пригодни, както и да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „B”.

Кандидатите за служители по охраната преминават през изпит за установяване на ниво на физическата подготовка, психологическо изследване и заключително интервю.

Свободните 10 сержантски длъжности за шофьори в НСО са за кандидати, не по-възрастни от 40 години, психологически пригодни, с най-малко средно образование и с чисто съдебно минало. Кандидатите трябва да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „C” и да не са лишавани от право на управление на МПС през последните 3 години. Сред изискваните документи е и удостоверение (справка) от МВР-Пътна полиция за наложените наказания на водача.

Кандидатите за водачи на МПС преминават през изпит за установяване на нивото на специфични знания и умения за изпълнение на длъжността, в т.ч. практически изпит с управление на автомобили от различни категории („C” и „B”) на полигон и в градски условия.

Кандидатите за автомонтьори в НСО също преминават през три етапа на конкурсната процедура – изпит за установяване на нивото на специфични знания и умения, психологично изследване и заключително интервю.

Десислава Станева
581 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
УБИВАЙ БЪЛГАРИТЕ!

2022.11.23 | 11:53

2
НОЖА В ГЪРЛОТО НА П С Е Т А Т А! ДА СЕ ИЗКОРМАТ! ЧЕРВАТА ДА СЕ НАМОТАЯТ НА ВРАТОВЕТЕ И ДА СЕ ОВЕСАТ НА ТЯХ!

2022.11.23 | 11:32

1
ВРЪЗКАРНИЦАТА ОСТАНА БЕЗ ХОРА, НИКОЙ НЕ ЩЕ

Добави коментар

Водещи новини