От "Пирогов" разкриха състоянието на 12-годишния Александър

  • 22 ноември 2022 11:08

  • 2585
  • 2
От "Пирогов" разкриха състоянието на 12-годишния Александър
© Фейсбук

Състоянието на 12-годишния Александър се подобрява. И днес той ще остане под лекарско наблюдение в "Пирогов" и няма да бъде изписван, съобщи за bTV бащата на детето - Александър Цветанов. Той е неотлъчно до сина си.

Сашко вече се храни самостоятелно и има желание да става от леглото и да се разхожда. Предполага се, че съвсем скоро ще бъде изписан. Бащата благодари на всички, които не спаха дни наред, за да открият детето. 

Първа снимка на Сашко след щастливата развръзка

След щастливата развръзка екипът на bTV тръгна с полицаите към мястото, на което момчето бе открито. Стигна до връх Ветрушка над Радомир. На около километър и 700 метра надолу в едно от деретата, сред храсти и тръни, Александър е намерен.

„Детето е в много добро общо състояние, няма някакви наранявания или увреди, които да имат пряка опасност за живота. С него ще работят психолози“, каза вчера д-р Валентин Димитров, изпълнителен директор на "Пирогов".

Вътрешният министър и главният прокурор заявиха, че се проверяват всички версии по случая с Александър. Мястото, на което е намерен, е било проверявано и преди, заяви Иван Демерджиев. Иван Гешев пък коментира, че предстои сериозно разследване.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2585 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.11.22 | 12:16

2
ако мигрантити бяха алутисти по 10 дена не могат ги хфана 2000 полицая с камери и хиликоптери

2022.11.22 | 11:44

1
как е сашко?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини