200 пенсионери скочиха на ДКЕВР за скъпия ток

  • 06 юли 2012 14:16

  • 1743
  • 2
200 пенсионери скочиха на ДКЕВР за скъпия ток
© Булфото

Около 200 пенсионери се събраха пред сградата на ДКЕВР в София с искания да се спре увеличението на тока, съобщи БНР.

Поредният протест е организиран от Национално движение Социална солидарност, познато от редовните му протести в четвъртък да храм-паметника Александър Невски.

Проявата протича спокойно и без конфликти с полицията. Виждат се знамена на България и на Националния фронт за спасение на България, както и плакати с надписи „И парно, и ток, и газ, народът може и без вас”. Чуват се скандирания, адресирани към председателя на Държавната комисия за държавно и водно регулиране Ангел Семерджиев.

Пред "Хоризонт" Красимира Иванова, която е пенсионирана по болест, заяви, че с увеличението на цените ще се увеличи броят на хората, които бъркат в кофите. 

"Моята пенсия е ниска, независимо, че работя. Имам стаж 30 години, но тя е по болест. Една пета или една четвърт, може би, отива за покриване сметките за ток", каза една от протестиращите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1743 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ДА СЕ ОТТЪРСИМ ОТ ЛЪЖИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ

2013.02.25 | 20:40

2
БЪЛГАРИНО ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИШ ? НА ПРОТЕСТА СА САМО ПЕНСИОНЕРИ - ПРЕКЛОНЕНАТА ГЛАВИЦА ЩЕ ТИ ДОНЕСЕ ОЩЕ ПО МИЗЕРЕН ЖИВОТ !!! МЛАДИ РОДОЛЮБЦИ ЗАЩО СИ ТРАЙКАТЕ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ТОКА КАСАЕ И ВАС І ОТТАМ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКИ СТОКИ !!! НАПРАВЕНИТЕ ФОТО ВОЛТРИЦИ СА НА ТАРИКАТИ СВЪРЗАНИ С ВСИЧКИ ПАРТИИ НЯМА НИКАКВИ ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ ПАРИТЕ СА ОТКРАДНАТИ ОТ НАС НАРОДЕ !!!ГЕРБ ЗАТОВА НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ КОЙ СА ТАРИКАТИТЕ ! ЕДНА ОТ ТЯХ Е ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НАРОДЕ

2013.02.25 | 20:39

1
ДА ЗОПОЧВАМЕ ПЪРВО СЕМЕРДЖИЕВ ПОСЛЕ СОЛАРИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА !

Добави коментар

Водещи новини