Деца от спинозния дом за сираци: Госпожата си вдига полата!

  • 06 юли 2012 07:17

  • 5744
  • 3
Деца от спинозния дом за сираци: Госпожата си вдига полата!
©

"Моля ви, чуйте ме. Госпожата, която плюе дома се прави на грижовна, а си вдига полата пред децата". Това шокиращо признание е на дете от дома за сираци "Асен Златаров" пред репортер на "Всеки ден".

Тийнейджърът продължил с разкритията, като твърди, че служителката се разголвала пред всички деца. Младежът е споделил това и пред социалните работници от Столична община. Най-големите критики към ръководството на дома отправя съкратената възпитателка Евелина Ангелова. Според децата именно тя е жената, която е проявявала ексхибиционизъм, твърди "Всеки ден".

Децата често отскачали и до мъж, известен като бай Иван. Живеел в съседния блок в Надежда. "Тия го чакаха за два лева. Какво правят у тях? Това не са домове за сираци, а публични домове", споделят живеещите до "Асен Златаров". Скандалът с дома избухна, след като стана ясно, че има настанени деца, които са болни от СПИН. Те бяха настанени в Инфекциозна болница, но успяха да избягат.

Последвайте канала на

Novini.bg
5744 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.07.07 | 17:23

3
Деца... Какви деца, бе?!?! Мангали, не деца. Прав 100% е ком. #1, и да цъкате надолу, и да не цъкате, глупаци, мангалолюбци, бели мангали. След 20-ина години мамата ще ви разплачат тез "деца", като станат повече от вас. Ще ив видим тогава...

2012.07.07 | 17:23

2
Няма ли кой да и хвърли един хубав бой на тая свиня? Голяма работа ако издържи да не прави секс.Те простите жени май само да това мислят и как да вземат парите на мъжа.

2012.07.07 | 17:23

1
Няма едно бяло дете в тия домове,а ако има...тежко му :(

Добави коментар

Водещи новини