Обиждат Зеленски на „евреин“, но враговете им били нацисти и фашисти… И тези ще гласуват на втори!

  • 29 септември 2022 16:37

  • 4195
  • 0
Обиждат Зеленски на „евреин“, но враговете им били нацисти и фашисти… И тези ще гласуват на втори!
© Getty Images/Wikimedia/Novini.bg

Радостни рашки хардлайнери хвалят решението ОТНОВО да не се даде оръжие на Украйна, след като Украйна ОТНОВО е поискала. 

Дават ни се не втори, а трети, четвърти и пети шанс да измием срама, но категорично го отказваме. Не, не и не! Държавните ни „мъже“ държат твърда линия на подмазване на един луд комплексар. 

...

Димитър Стоянов: Украйна отново поиска оръжие от нас, но отказахме

Разбира се (и това много добре го заем!), когато светът се освободи от нещастното петно, наречено путин, всички взимачи на „тежки решения“ днес ще се пишат най-ултра противниците на режима в кремъл утре. Те са ясни. Винаги са били такива, бащите им са били такива, дядовците им са били такива. От един калъп ги правят вече 78 години. 

Те са професионални ветропоказатели и слагачи. Затова и са във властта. 

Интересно ми е обаче как ще реагират аматьорите. Безплатните. Полезните идиоти, с други думи. 

Тези, които виждат новина, че пиян руснак е заловен да шофира в Свети Влас и го обявяват за украинец. Тези, които пожелават смърт на „евреина“ Зеленски, но после викат: „смърт на фашистите“ и се радват, че Путин бил водил денацификация… 

Тези с вакуума между ушите. 

Те как ще се нагодят към новия живот, когато фюрерът им лилипутин се самоубие в бункера или го самоубият?

Да, наистина има такива.

Четат, че руснак е карал с 3,6 промила в Свети Влас. Намерили го извън колата и всеки път като се опитвал да стане, падал по очи. Сигналът бил от хора, видели го да криволичи с колата си малко преди това. 

Руснак кара с 3,6 промила алкохол в Свети Влас

Ако беше българин, „патриотите“ щяха да врещят, че искат да го линчуват. Но, понеже е руснак, скачат (българските „патриоти“, не се губи иронията тук…) да го защитават и пренебрегват всички рискове, които е донесъл. Има и полет на фантазията. Обявяват го за украинец. Значи несебърската полиция не се е сетила да му провери документите, но Ганьо от фотьойла на няколко стотин километра от там знае. Знае, че е украинец. Да, защото руснак не може да е виновен в очите на „патриотите“ в страната, пред чийто парламент се издига статуя на руски цар и най-гигантският паметник не е на национален герои, а е на червената армия. 

А когато прочетат нещо за Зеленски, го обиждат на „евреин“. Пожелават му неща, които Хитлер би му направил, говорят за сапун и т.н. А после казват за „враговете“, че били нацисти и фашисти. Радват се на путин, че денацифицира. 

Как се нарича това? 

Душевно заболяване ли е или има друго обяснение? 

Ако хардлайнерите, които имаме нещастието да са ни държавни „мъже“, го правят по професионални причини, то тези мъртви души, които живеят сред нас, за какво го правят? Знаете – не за всички има копейки. За тях няма дори и потупване по рамото. Надяват се, че когато цар путин дойде с армията си, ще отвори коментарните секции на сайтовете и ще провери кой е писал против Зеленски и „за“ путин, че да не го коли? 

Както и да е, зарежете тях и вакуумираните им глави. Много по-важно е друго:

Те ще гласуват на втори октомври. Няма и да се замислят дори.

И ще гласуват за руските партии, които им обещават излизане от ЕС и НАТО и завой към русия. И докато някои от вас, демократите, се цупят, че не са намерили „перфектния политик“, за който да гласуват, мутрите и ченгетата, путинските слуги и обикновените опортюнисти се гласят за нова порция от същото. 

Готвят се България да бъде държана в изкуствена кома още и още; и пак да си повтаряме с преглътнати сълзи: „Аз не можах в моя живот, ама дано поне вие, деца, успеете да видите промяната и края на Прехода“. 
 

 

Последвайте канала на

Александър Томов
4195 0

Свързани новини

Водещи новини