До 15 октомври гражданите могат да предлагат пътища за ремонт по програмата на АПИ за 2023 г.

  • 23 септември 2022 12:46

  • 1576
  • 0
До 15 октомври гражданите могат да предлагат пътища за ремонт по програмата на АПИ за 2023 г.
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

До 15 октомври гражданите могат да правят предложения кои пътища да бъдат включени в  инвестиционната програма на Агенция „Пътна инфраструктура“ за 2023 г. за текущ и основен ремонт на участъци от републиканската пътна мрежа – автомагистрали и пътища първи, втори и трети клас.

В момента АПИ разработва процедура за приоритизиране на дейностите, изпълнявани по републиканската пътна мрежа със средства от държавния бюджет. Целта е да се подобри процесът по планиране на дейностите за проектиране, строителство и поддържане на пътната мрежа за всяка календарна година. 

Повече от 4 месеца правят ремонт на ремонта на улица в Плевен

Гражданите могат да изпращат предложения и сигнали, включително снимки и видеоматериали, чрез форма за подаване на предложения за пътища с необходимост от ремонтни дейности, на имейл адрес: signali@api.bg. Формата за подаване на предложения е публикувана на интернет страницата на АПИ, в рубриката „Предложения и сигнали“ – формуляр.

Целта е Агенцията да получи обратна връзка от гражданите за неотложните според тях ремонти. Предложенията ще бъдат разгледани от постоянно действаща комисия в АПИ, която ще приоритизира окончателните списъци с пътищата за ремонт през 2023 г.

Филип Епитропов
1576 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини